Εγκρίθηκε δικαστικά η εξαγορά του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Ποια εκκρεμότητα υπάρχει

Τι αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και το επόμενο βήμα.

Εγκρίθηκε δικαστικά η εξαγορά του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Ποια εκκρεμότητα υπάρχει

Εγκρίθηκε δικαστικά η εξαγορά του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συνπώς και με τη «βούλα» του νόμου καταλήγουν στην «Άλτερ Έγκο ΜΜΕ Α.Ε.» όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Mega, με εξαίρεση τα ακίνητά του.

Οριστικό: Η ημερομηνία που ξεκινά το ΜΕGA, το κανάλι του Μαρινάκη!

Σε έκτακτη συνεδρίαση του στις 30 Δεκεμβρίου, μια ημέρα πριν το κανάλι κατεβάσει τους διακόπτες του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε να επικυρώσει την έκθεση της ειδικής διαχειρίστριας της «Τηλέτυπος Α.Ε.» για τον πλειστηριασμό που έλαβε χώρα την 1 Νοεμβρίου, και να ανακηρύξει την εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη ως αγοράστρια της Ομάδας Ενεργητικού Β' του Mega για το ποσό των 33.999.999 ευρώ.

Όπως αναφέρει το e-tetradio.gr, το μόνο που μένει για να κλείσει και η τελευταία νομική εκκρεμότητα είναι η υπογραφή της μεταβίβασης της ταινιοθήκης, του αρχείου ειδήσεων, του σήματος, των μηχανημάτων και των υπολοίπων περιουσιακών στοιχείων του «μεγάλου καναλιού», και η καταβολή του χρηματικού τιμήματος από την πλευρά της «Άλτερ Έγκο». Έκτοτε το Mega θα μπορέσει να εκπέμψει και πάλι, χρησιμοποιώντας την άδεια εθνικής εμβέλειας που εξασφάλισε η νέα του εταιρία τον περασμένο Οκτώβριο.