Mega: Πασίγνωστοι παρουσιαστές στο κανάλι του Μαρινάκη

Λίγες ημέρες έμειναν για την επίσημη πρεμιέρα του νέου Mega και ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μαρινάκης έχει θέσει τον πήχη πολύ υψηλά για να σταθεί στον ανταγωνισμό.

Mega: Πασίγνωστοι παρουσιαστές στο κανάλι του Μαρινάκη

Στόχος είναι το ενημερωτικό κομμάτι του καναλιού να είναι σε υψηλό επίπεδο και εκεί έχει δοθεί το βάρος από τα στελέχη. Άλλωστε έχει γίνει γνωστό ότι εκπομπές θα κάνουν ο Νίκος Ευαγγελάτος και ο Γιάννης Πρετεντέρης, ενώ το δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα

Το νέο Mega όμως δεν θα μείνει εκεί. Σύμφωνα δημοσιεύματα, ενημερωτική εκπομπή θα αναλάβουν ο Γιώργος Χουδαλάκης και ο Άρης Ραβανός, οι οποίοι θα παρουσιάζουν ενημερωτικό μαγκαζίνο τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ειδησεογραφικού τομέα, αφού τις καθημερινές την πρωινή ενημέρωση θα αναλάβουν ο Ντίνος Σιωμόπουλος με τον Θανάση Φουσκίδη και την Τζίνα Μοσχολιού.

Mega: «Διέρρευσε» η μέρα πρεμιέρας για το κανάλι Μαρινάκη

Ενώ η Alter Ego συνεχίζει τη αναζήτηση των κατάλληλων προσώπων για τη στελέχωση του Mega ιδιοκτησίας, πλέον, Βαγγέλη Μαρινάκη, υπάρχει εξέλιξη-φωτιά.

Ταυτόχρονα η ίδια εταιρεία στελεχώνει και το One Channel που όμως δεν υπάρχει κάποιο νέο, για τον τρόπο που θα εκπέμψει. Όπως γράφει το Secret, αυτή την εβδομάδα επικυρώθηκε και επισήμως από το Πρωτοδικείο Αθηνών η πράξη του πλειστηριασμού που ανέδειξε ως υπερθεματιστή την εταιρεία ALTER EGO του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Επρόκειτο για μια τυπική διαδικασία, η οποία ωστόσο δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα στο νέο ξεκίνημα του MEGA. Έτσι, στα τέλη του Ιανουαρίου αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη το σήμα του MEGA στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα όλο αυτό το διάστημα οι επιτελείς του «Μεγάλου Καναλιού» τρέχουν τις διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα ώστε μέχρι τα τέλη του μήνα να παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό κοινό ένα ξεχωριστό και άκρως ανταγωνιστικό προϊόν. Εκ των πραγμάτων, ποντάρουν πολλά στην ταινιοθήκη του MEGA, που έχει αποδείξει ότι διαθέτει τεράστια απήχηση στους τηλεθεατές και κυρίως στα δυναμικά κοινά. Παράλληλα, μεγάλο βάρος πέφτει στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, που διαχρονικά αποτελούσε σημείο αναφοράς για το ευρύ κοινό.