Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ντέρμπι «ζωντανά» στο Κανάλι Ενα

Οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού αθλητισμού, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός,  θα τεθούν την Κυριακή (5/1) αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 κι εκτός από το βαθμολογικό  κίνητρο, η νίκη είναι το ζητούμενο και των δύο για λόγους γοήτρου.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ντέρμπι «ζωντανά» στο Κανάλι Ενα

Οι Πειραιώτες μετά το στραβοπάτημα στο Βόλο δεν έχουν περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες, ενώ οι «πράσινοι» θέλουν να τους βάλουν δύσκολα, όπως έγινε άλλωστε και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, το οποίο έληξε δίχως νικητή. Εξαιτίας της τιμωρίας των γηπεδούχων, οι εξέδρες του Καραϊσκάκη θα’ ναι άδειες, αλλά όπως συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα ματς στο φαληρικό γήπεδο, έτσι και το κυριακάτικο ντέρμπι θα έχει απευθείας ραδιοφωνική κάλυψη από τη Δημοτική Ραδιοφωνία του Πειραιά (Κανάλι 1).

Στις 19:00 θα κάνει… σέντρα η pre game εκπομπή με όλα τα τελευταία νέα από τις δύο ομάδες και θα γίνουν οι πρώτες συνδέσεις με το Καραϊσκάκη για τις ενδεκάδες και τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και του Γιώργου Δώνη.

Στις 19:30 θα ξεκινήσει η μετάδοση του σπουδαίου ματς μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 (90,4 fm) και διαδικτυακά (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ) το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα… ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.