Έκοψαν τα «περιττώματα», επέτρεψαν τις ύβρεις του Μπέου στο Open TV

Το Open TV επέτρεψε το υβριστικό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου στον «αέρα» της αθλητικής του εκπομπής, με φράσεις κατά Μαρινάκη και Ολυμπιακού.

Έκοψαν τα «περιττώματα», επέτρεψαν τις ύβρεις του Μπέου στο Open TV

Στην αθλητική εκπομπή του Open TV «Total Football» έδειξαν το βίντεο της Nova με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά να διαβάζει την προσωπική δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη λέξη «περιττώματα», όμως, ο τηλεοπτικός σταθμός επέλεξε να βάλει το γνωστό «μπιπ».

Μάλιστα στη συνέχεια σχολιάστηκε πως η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός περιλάμβανε ύβρεις που δεν μπορούσαν να ακουστούν στην τηλεόραση. Οι παρουσιαστές απολογήθηκαν κιόλας για τις… άσχημες λέξεις της δήλωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, έβγαλαν τηλεφωνικά στον… αέρα τον Αχιλλέα Μπέο. Ο… διερμηνέας της ομάδας της Μαγνησίας είχε ένα υβριστικό παραλήρημα στον «αέρα» της αθλητικής εκπομπής του Open TV. Μίλησε με χυδαίες εκφράσεις για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, ενώ χρησιμοποίησε ύβρεις με τους παρουσιαστές να του κάνουν απλά συστάσεις και όχι να διακόπτουν τη συνομιλία τους μαζί του. Mάλιστα όταν ο Μπέος έβρισε τον Μαρινάκη, ο παρουσιαστής έκανε πως δεν άκουσε , είπε "τι είπατε;" με αποτέλεσμα να επαναλάβει την ύβρι του.

Kαι αφού είπε κατ επανάληψη τη λέξη "κοπρίτης" και να πάνε να γ..., δεν τον διέκοψαν, συνέχισαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα τον διάλογο με τον δήμαρχο-διερμηνέα και έκαναν αστειάκια και τον ρώτησαν γιατί παλαιότερα είχε καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κι όλα αυτά έχουν συμβεί πριν τις 12 τα μεσάνυχτα. Αναμένεται η παρέμβαση του ΕΣΡ για τις ύβρεις που ακούστηκαν δια στόματος Μπέου στον «αέρα» της αθλητικής εκπομπής του Open TV.