Τι είπε ο Κάκος για το γκολ του Σουντανί

Ο πρώην διαιτητής που σχολιάζει τις φάσεις για το Open TV πήρε θέση για τη φάση που ακυρώθηκε το γκολ του Αλγερινού επιθετικού.

Τι είπε ο Κάκος για το γκολ του Σουντανί

Χαμός έχει γίνει με την απόφαση να ακυρωθεί το γκολ του Χιλάλ Σουντανί στον Βόλο. Ο Αλγερινός έφυγε από κανονική θέση και σκόραρε, αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε ποτέ, αφού κακώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Άπαντες έχουν συμφωνήσει πως το γκολ του Αλγερινού ήταν κανονικό και ο Ολυμπιακός στο 17’ έπρεπε να προηγηθεί στο σκορ. Ακόμα και στο Open TV, Τάσος Κάκος παραδέχτηκε πως κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Αλγερινού επιθετικού του Ολυμπιακού.

Τι είπε ο Βαρούχας για Σουντανί και Ελ Αραμπί

Ο παλιός διαιτητής που σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις για το Open TV τόνισε πως «ο Σουντανί είναι τουλάχιστον στην ίδια ευθεία με τον αμυντικό του Βόλου». Στη συνέχεια εξήγησε πως οι διαιτητές που βλέπουν τις φάσεις από το VAR δεν έχουν τη γραμμή στο replay όπως τη δείχνει η Nova. Βλέπουν τη φάση χωρίς τη βοηθητική γραμμή.

Ο Τάσος Κάκος είπε ξανά πως ο Σουντανί δεν ήταν οφσάιντ και στη συνέχεια τόνισε πως αν υπάρχει αμφιβολία στο VAR τότε στηρίζουν την υπόδειξη του επόπτη. Πάντως εκείνο που έχει σημασία είναι πως και ο Κάκος παραδέχτηκε ότι το γκολ ήταν κανονικό.

Το καθαρό γκολ του Σουντανί, που ακυρώθηκε και με χρήση VAR (vid)

Όσον αφορά το πέναλτι που ζήτησε ο Σουντανί, υποστήριξε ότι ο αμυντικος Φεράρι ήταν ακίνητος και έπεσε πάνω του ο επιθετικός του Ολυμπιακού.

Βόλος - Ολυμπιακός: Το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός και «απέρριψε» το VAR (vid)

Εντύπωση προκάλεσε, ωστόσο, η θέση του αναλυτή του αγώνα Αλέξη Σπυρόπουλου, ο οποίος θεώρησε σημαντικό γεγονός στο παιχνίδι το επεισόδιο του Αχιλλέα Μπέου με τον Κώστα Καραπαπά και όχι το ακυρωθέν γκολ του Σουντανί που προκάλεσε τις αντιδράσεις του Ολυμπιακού.

Στα αξιοσημείωτα είναι πως στην αθλητικό εκπομπή του Open TV όταν έπαιξε το βίντεο με την ανάγνωση της δήλωσης του Βαγγέλη Μαρινάκη «έκοψαν» τη λέξη «περιττώματα».