Χατζηνικολάου εναντίον Αλαφούζου: «Γιαννάκη το σκασμό...»

«Ασχολήσου εκεί με τον Παναθηναϊκό που τον έχεις χαμηλώσει στο ύψος σου» και επίθεση λόγω... Novartis

Χατζηνικολάου εναντίον Αλαφούζου: «Γιαννάκη το σκασμό...»

Η επαναφορά στο προσκήνιο από τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή εγγράφου στο οποίο αναφέρεται το όνομα του Νίκου Χατζηνικολάου στην υπόθεση Novartis ήταν ο λόγος της επίθεσης του γνωστού δημοσιογράφου στον Γιάννη Αλαφούζο. Ένα έγγραφο που είχε δημοσιευτεί και στο παρελθόν και είχε τότε καταστεί σαφές ότι δεν υπήρχε καμία εμπλοκή του Νίκου Χατζηνικολάου στην υπόθεση.

Σήμερα, στην εκπομπή του Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου, είπε μεταξύ άλλων: «Με αφορμή ένα έγγραφο που έδωσε στην επιτροπή ο κ. Αγγελής, ένα ξαναζεσταμένο έγγραφο, γιατί θυμίζω και πριν από ένα ενάμιση χρόνο, ξανασυζητούσαμε για το ίδιο έγγραφο, ο Γιαννάκης από το νέο Φάληρο, ο Γιαννάκης που του αρέσει να κάνει μπάνιο στο Ασπρονήσι, κάνει μπάνιο στα λαθραία, στο Ασπρονήσι. Αυτός που δεν ξυπνάει πριν τις 11:00, αλλά σήμερα έβαλε ξυπνητήρι για να με ακούσει... Όχι, όχι, ψέματα. Ξυπνούσε πριν τις έντεκα την περίοδο, που έκανε εκστρατεία για να ρίξει τι Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Τότε ξυπνούσε νωρίς. Για να δίνει γραμμή στα τσιράκια του.
Αυτό το καλό παιδί λοιπόν και το άξιο παλικάρι, νόμισε ότι βρήκε ευκαιρία, να λασπώσει εμένα προσωπικά και τον Real FM.
Η ιστορία αυτή, η ιστορία δηλαδή της αναφορά τους ονόματός μου σε ένα έγγραφο της Novartis έχει απαντηθεί ήδη εδώ και ενάμιση, δύο χρόνια.
Και ακριβώς επειδή απαντήθηκε πλήρως, δεν επανήλθε ποτέ κανείς... Καμιά άλλη εφημερίδα πλην της Καθημερινής και κανένα άλλο σταθμός πλην του ΣKAI, δηλαδή κανένας άνθρωπος άλλο εκτός από τον Γιαννάκη, δεν ασχολήθηκε με αυτό».

Σε άλλο σημείο: «Να βγάλετε το σκασμό. Ακούς Γιαννάκη. Βγάλε το σκασμό Γιαννάκη. Και πες μας πόση διαφήμιση πήρε ο όμιλος σου από τη Novartis τα χρόνια εκείνα. Το σκασμό και μπάνιο στο Ασπρονήσι. Είναι πολύ χαμηλό το ηθικό σου ανάστημα για να με πιάνεις στο στόμα σου, Ασχολήσου εκεί με τον Παναθηναϊκό που τον έχεις χαμηλώσει στο ύψος σου».

Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου εδώ.