ΠΣΑΤ: Βραβεύει Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τις Μυρτώ και Τόνια!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου θα απονέμει το έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» στις ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ για την πρωτοβουλία βράβευσης της Μυρτούς και της Τόνιας στο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Γ.Καραϊσκάκης»

ΠΣΑΤ: Βραβεύει Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τις Μυρτώ και Τόνια!

Ο ΠΣΑΤ έκανε γνωστές και τις υπόλοιπες ειδικές βραβεύσεις που θα γίνουν σχετικά με την Γιορτή των Κορυφαίων.

Μια από αυτές τις βραβεύσεις αφορά τις ΠΑΕ Ολυμπιακό και ΑΕΚ οι οποίες με δική τους πρωτοβουλία βράβευσαν την Μυρτώ και την Τόνια πριν από την έναρξη του ντέρμπι του «Γ.Καραϊσκάκης» που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 2-0.

Αναλυτικότερα όλες οι ειδικές βραβεύσεις του ΠΣΑΤ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανακοινώνει και τις υπόλοιπες ειδικές βραβεύσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της Γιορτής των Κορυφαίων που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 18:00, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.

Το Έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» απονέμεται από κοινού στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία τους με την κοινή παρουσία και βράβευση στο στάδιο Καραϊσκάκη της Μυρτούς και της Τόνιας, πριν από το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Επίσης το Έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» για την πολυετή και πολυσήμαντη προσφορά τους, εκτός από τους Σπύρο Γιαννιώτη (κολύμβηση) και Αλέξη Αλβανό (χάντμπολ) που έχει ήδη ανακοινωθεί θα δοθεί και στην Εβίνα Μάλτση (μπάσκετ) που έβαλε τέλος στην καριέρα της στην Εθνική ομάδα.

Θα βραβευτούν ακόμα:

Ο οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, Ιαβέρης, που εδώ και χρόνια ευαισθητοποιεί και ενημερώνει με διαλέξεις και ομιλίες αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς σε όλη την Ελλάδα χιλιάδες συνανθρώπους μας, γύρω από τα θέματα Οδηγικής Συμπεριφοράς και Ασφάλειας.

Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, γιατί η ομάδα μπάσκετ αγοριών του Λυκείου έφτασε στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, καθώς και το 1ο Γενικό Λύκειο Βούλας, επειδή η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του Λυκείου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Η Μαρία Πολύζου, ως η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε σε Μαραθώνιο, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Ατλάντα το 1996 και κατέχει μέχρι και σήμερα το ρεκόρ Ελλάδας.

Η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, για τα 100 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία μέσω της ενδυνάμωσης της προσωπικότητας και της καλλιέργειας εθελοντικής συνείδησης στους νέους.»