Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον Γιώργο Συρίγο

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στο πρόσωπο του δημοσιογράφου Γιώργου Συρίγου από ιδιοκτήτη ΚΑΕ, εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ.

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον Γιώργο Συρίγο

Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της την Τρίτη (3/12) καταδικάζει τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται ο συνάδελφος δημοσιογράφος Γιώργος Συρίγος από ιδιοκτήτη ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται ο συνάδελφος δημοσιογράφος Γιώργος Συρίγος από ιδιοκτήτη ΚΑΕ. Οι συντάκτες για να ασκούν το επάγγελμα δεν χρειάζονται την έγκριση των παραγόντων.

Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ ΚΑΕ, ΠΑΕ και αθλητικών παραγόντων δεν αφορούν τους δημοσιογράφους, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό έγκυρα και ανεμπόδιστα.

Τα οποιαδήποτε συμφέροντα αδυνατούν να επιβληθούν και να επηρεάσουν τα πραγματικά γεγονότα, την αλήθεια των οποίων υπηρετεί ο δημοσιογράφος.
Η ΕΣΗΕΑ είναι υπεράνω ομάδων και οπαδών, δεν εμπλέκεται σε συγκρούσεις και διαξιφισμούς, προασπίζει τα μέλη της όπου απαιτείται και εξασφαλίζει την τήρηση των αρχών δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας