Έτσι θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Τα κανάλια Novasports θα καλύψουν το μεγάλο παιχνίδι της δωδέκατης αγωνιστικής της Super League 1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. 

Έτσι θα καλυφθεί τηλεοπτικά το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι του ποδοσφαίρου για τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής (1/12, 19:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη δωδέκατη αγωνιστική της Super League 1.

Οι δύο «μονομάχοι» συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουν διακαώς τη νίκη. Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports. Το συνδρομητικό κανάλι θα ξεκινήσει τη μετάδοση στις 17:40 με το pre game της «Ώρας των Πρωταθλητών» σε παρουσίαση του Γιαννίκου Δούσκα και της Λίλας Κουντουριώτη.

Η σκυτάλη θα δοθεί στο Novasports 1 στις 19:30 εκεί όπου θα προβληθεί το ματς σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Κωστή Μπότσαρη, Διονύση Στρούμπου και Γιώργου Αργυρόγλου.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το post game με δηλώσεις των πρωταγωνιστών στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports 1.