Πολύ «ΦΩΣ» στα βραβεία του ΠΣΑΤ

Πολύ «ΦΩΣ»  είχε η εκδήλωση για τα δημοσιογραφικά βραβεία του ΠΣΑΤ στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης, 

Πολύ «ΦΩΣ» στα βραβεία του ΠΣΑΤ

O διευθυντής του www.fosonline.gr Στέφανος Λεμονίδης τιμήθηκε για τη συνέντευξη του με τον Ζόραν Γκάετς «γιατί οι Σέρβοι κυριαρχούν παγκοσμίως στα ομαδικά αθλήματα».

Σε ποιους αφιέρωσε ο Στέφανος Λεμονίδης το δημοσιογραφικό βραβείο του ΠΣΑΤ (vid)

Ο Μάκης Παπαζήσης τιμήθηκε για το βιβλίο του «Όταν το χειρόγραφο έχει φωνή» και τόνισε «Θέλω να ευχαριστήσω το «Φως των Σπορ», όπου ήταν το σπίτι μου, ο τόπος όπου ανδρώθηκα επαγγελματικά. Εύχομαι να καμαρώνουν από ψηλά ο Θόδωρος και η Ειρήνη Νικολαϊδου το δημιούργημα τους και να μακροημερεύσει για το καλό της αθλητικής δημοσιογραφίας»

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος για το βιβλίο του «Πικρό Γάλα» που θυμήθηκε «που να το φανταζόμουν στο ξεκίνημα της καριέρας μου ότι θα φτάσω τα 15 βιβλία. Κι όλα αυτά χάρη στη δημοσιογραφία, που ξεκίνησα από την Πειραιώς 9-11, στο «Φως». Τότε που νέο με καλωσόρισε ο μακαρίτης Ρατσιάτος λέγοντας «άντε αρούρι ξεκίνα τη δουλειά». Μας φώναζαν αρουραίους τους νέους, γιατί δουλεύαμε από το πρωί ως το βράδυ και δεν βλέπαμε φως»

Δικός μας και ο Αντώνης Φουντής που βραβεύτηκε μαζί με τους Νίκο Παπαδογιάννη, Σάββα Λιβάνιο για το θέμα «Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο: 40 χρόνια στο βούρκο».

Δικός μας και ο Βαγγέλης Γυφτόπουλος, για την τριλογία αφιερωμάτων: α) «Το τουρνουά Χριστουγέννων στα παλιά Γιάννινα», β) «Απόκριες στα γήπεδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα», γ) «Τσουγκρίζοντας αυγά στα γήπεδα της Ηπείρου».

Πρώην δικός μας και ο Βαγγέλης Ιωάννου, για το Ντοκιμαντέρ: «100 χρόνια ΧΑΝΘ, 100 χρόνια Μπάσκετ στην Ελλάδα».

O Σωτήρης Κέλλας μαζί με στη συνάδελφο και μέλος του Συνδέσμου Ελένη Παπαθανασίου για τη σπουδαία προσφορά της στην Κοινωνία με την Έκθεσης Φωτογραφίας της με θέμα «Βόλος, η πόλη μου», τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν στην αγορά ειδικά διαμορφωμένου οχήματος για τις ανάγκες μαθητών με αναπηρία.