Τα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για Mega και One Channel

Νέα δεδομένα φέρνει στο σχεδιασμό της Alter Ego η κατοχύρωση της ταινιοθήκης και του brand name του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα σχέδια του Βαγγέλη Μαρινάκη για Mega και One Channel

Νέα δεδομένα για το τηλεοπτικό τοπίο αλλά και διπλή ανατροπή στον σχεδιασμό της Alter Ego φέρνει η κατοχύρωση της ταινιοθήκης και του brand name του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, η εταιρεία που εξασφάλισε πρόσφατα την έκτη τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας σχεδίαζε να βγάλει στον τηλεοπτικό αέρα το One Channel, αλλά μετά τη «νίκη» στον πλειστηριασμό των assets του Μεγάλου Καναλιού, αποφάσισε να βγάλει το Mega στον αέρα.

Νεότερες πληροφορίες από το «στρατόπεδο» της Συγγρού αναφέρουν ότι η Alter Ego θα συνεχίσει με… δύο κανάλια: Το One Channel θα συνεχίσει ως έχει στο διαδίκτυο, αλλά και στις συνδρομητικές πλατφόρμες χωρίς να διακόψει τη μετάδοσή του, ενώ παράλληλα θα προετοιμάζεται η πρεμιέρα του Mega

Το One θα είναι διαδικτυακό 24ωρης ενημέρωσης, και το Mega γενικής στόχευσης πανελλαδικό κανάλι στην ελεύθερη τηλεόραση, τα οποία θα μοιράζονται κάποιες ώρες της ημέρας κοινό πρόγραμμα.

Με βάση αυτόν του σχεδιασμό, το Mega θα μεταδίδει το ίδιο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με το One με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, αλλά και κάποιες ενημερωτικές εκπομπές όπως η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.

Παράλληλα, θα έχει την ελευθερία να κινηθεί ανεξάρτητα και να «χτίσει» ένα πρόγραμμα με περισσότερη ψυχαγωγία και ζώνες ειδικά διαμορφωμένες για να υποδεχθούν την ταινιοθήκη του Mega.

Οι αρχικές εκτιμήσεις για πρεμιέρα του Mega στις αρχές Ιανουαρίου κρίνονται μάλλον αισιόδοξες και ίσως τελικά χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να βγει στον αέρα ένα άρτιο αποτέλεσμα.