Ανατροπή δεδομένων για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Από σαράντα κύματα έχει περάσει το κανάλι της Συγγρού One ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, όσον αφορά την είσοδό του στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ανατροπή δεδομένων για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Παρότι έχει εκπέμψει ιντερνετικά, αλλά και μέσω συνδρομητικών πλατφόρμων, εδώ και αρκετούς μήνες, το One δεν έχει βγει ακόμα στον τηλεοπτικό αέρα πανελλαδικά. Μετά τις εξελίξεις με το Mega, οι εργαζόμενοι του «μεγάλου καναλιού» ανέφεραν σε ανακοίνωση ότι «σύμφωνα με πηγές, το One δεν θα εκπέμψει ως One, αλλά ως Mega στις 20 Νοεμβρίου».

Και Οne, και Mega

Όμως, φαίνεται πως προέκυψε νέα ανατροπή δεδομένων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο Newsit, επιθυμία των επικεφαλής είναι το One να μη χαθεί. Έτσι, μετά την επίσημη επιστροφή του Mega, οι άνθρωποι του Μαρινάκη επιθυμούν το νέο κανάλι να μείνει στον αέρα του διαδικτύου, μόνο με ενημερωτικό πρόγραμμα.

One: «Κρυφός άσος» για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Το κανάλι της Συγγρού One ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, ετοιμάζεται για να μπει δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Με κοινωνική εκπομπή η Λαμπίρη

Όχι πια lifestyle για τη Χριστίνα Λαμπίρη. Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει συνδέσει το όνομα της με τέτοιου είδους εκπομπές, αλλά στο One θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό.

Η εκπομπή της σύμφωνα με το Page 2 της «Νέας Σελίδας», θα έχει περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα, θυμίζοντας το «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη.

Επειδή θα προβάλλεται κάθε πρωί στις 10, απέναντι στα πρωινά μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 και της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, θα αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση γι αυτούς που θέλουν να δουν κάτι διαφορετικό.

Χτύπημα εκ των έσω για το One

Το κανάλι ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, που εξασφάλισε οριστικά την έκτη άδεια και αναμένεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα μέσα στον Νοέμβριο, σχεδιάζει μια ζωντανή ενημερωτική εκπομπή για την πολύ late night ζώνη που θα διαρκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον ρόλο της παρουσιάστριας στην εκπομπή που θα κάνει τη νύχτα… μέρα επελέγη η δημοσιογράφος του καναλιού, Υβόνη Κλάπα.

Μαζί της θα εμφανίζονται και άλλοι ρεπόρτερ του σταθμού εφόσον υπάρχει θέμα σε εξέλιξη, ενώ μεγάλο μέρος της εκπομπής θα καλύπτεται από ζωντανή σύνδεση με διεθνή δίκτυα. Η εκπομπή με την Υβόνη Κλάπα θα ξεκινά περίπου στις 1:30 πιθανόν και αργότερα όταν θα μεταδίδονται μαγνητοσκοπημένοι αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ) και θα παραδίδει τη σκυτάλη απευθείας στην πρωινή ενημέρωση.

Πηγή: neaselida.gr