ΕΣΗΕΑ: Διέγραψε 10 δημοσιογράφους του Σκάι

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διέγραψε δέκα δημοσιογράφους του Σκάι με την κατηγορία ότι ήταν απεργοσπάστες.

ΕΣΗΕΑ: Διέγραψε 10 δημοσιογράφους του Σκάι

Στην ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ αναφέρει:

Ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ, οι συν. Νίκος Φιλιππίδης, Άρης Πορτοσάλτε, Άννα Μπουσδούκου, Γιάννης Πιτταράς , Δημήτρης Οικονόμου, Μαρία Αναστασοπούλου, Γιάννης Ντσούνος, Χρήστος Κούτρας, Μάρκος Δεϊμέζης και Εύα Αντωνοπούλου κρίθηκαν ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέοι, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά.

Ποινή:

Στο συν. Νικόλαο Φιλιππίδη με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στον συν. Άρη Πορτοσάλτε με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στη συν. Άννα Μπουσδούκου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στο συν. Γιάννη Πιτταρά με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στο συν. Δημήτρη Οικονόμου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στη συν. Μαρία Αναστασοπούλου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στο συν. Γιάννη Ντσούνο με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στο συν. Χρήστο Κούτρα με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την επίπληξη με ανάρτηση στους χώρους εργασίας.

Στο συν. Μάρκο Δεϊμέζη με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.

Στη συν. Εύα Αντωνοπούλου με ψήφους 3 έναντι 2 επιβλήθηκε η προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία πρότεινε την απλή επίπληξη.