Η Νόνη Καραγιάννη υπέβαλε την παραίτησή της από τη διεύθυνση του «Αθήνα 9.84»

Με… ελεύθερα χέρια κινείται πλέον ο Κώστας Μπακογιάννης για την ανασυγκρότηση και “επανίδρυση” του “Αθήνα 9.84”, μετά την απόφαση δημοσιογραφικής αξιοπρέπειας της Νόνης Καραγιάννη, να τον διευκολύνει, υποβάλλοντας την παραίτησή της από τη διεύθυνση του σταθμού.

Η Νόνη Καραγιάννη υπέβαλε την παραίτησή της από τη διεύθυνση του «Αθήνα 9.84»

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων σχεδιάζει θεαματικές αλλαγές στον ιστορικό σταθμό, και πλέον οι σχετικές εξελίξεις θα τρέξουν ταχύτερα.

Η Νόνη Καραγιάννη ανακοίνωσε τη σχετική απόφασή της με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:

“Έπειτα από πέντε χρόνια στη θέση της γενικής διευθύντριας του Αθήνα 9.84, υπέβαλα σήμερα την παραίτηση μου. Για την επιθυμία μου αυτή να ολοκληρώσω και έπειτα από μια 5ετία την θητεία μου, είχα ενημερώσει πριν από τις εκλογές τα μέλη του Δ.Σ της ΔΕΡΑ, την απερχόμενη αλλά και την επερχόμενη δημοτική αρχή. Αισθάνομαι μόνο ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους, που με εμπιστεύτηκαν αυτά τα πέντε χρόνια και μου συμπαραστάθηκαν σε ένα σπουδαίο και ιδιαίτερα τιμητικό για μένα επαγγελματικό βήμα. Αποτελεί πεποίθηση μου ότι τα πέντε χρόνια αποτελούν ικανό χρόνο για ένα γενικό διευθυντή, να δώσει αυτά που μπορεί να δώσει και να πάρει από την θέση αυτά, που μπορεί να πάρει.Κακά τα ψέμματα ισχύει και εδώ το αμφίδρομο. Η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη. Γιατί αυτά τα πέντε χρόνια στη διεύθυνση ενός δημόσιου ΜΜΕ έμαθα όσα ενδεχομένως δεν ήξερα μια 25ετία στη δημοσιογραφία. Νομίζω ότι έγινα καλύτερη δημοσιογράφος. Αυτή η καθημερινή ανάγκη “επικοινωνίας” με το Δημόσιο και τις υπηρεσίες του και η αγωνία να “ξεκλειδώσουν” διαδικασίες όχι όμως με ρυθμούς δημοσίου, εν τέλει επαναπροσδιορίζει και τον τρόπο, με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Την οπτική και την αντίληψη σου. Στο τέλος αυτού του κύκλου νομίζω ότι δεν θα ξανασηκώσω το δάχτυλο, ως δημοσιογράφος(το έχουμε αυτό το κουσούρι στη δουλειά μας) σε εκείνους που ασκούν διοίκηση στο Δημόσιο. Ισως γιατί μπορώ πια να καταλάβω καλύτερα τις δυσκολίες. Βαθιά ευγνωμοσύνη και για τους φίλους και τις φίλες εδώ σε αυτή τη γειτονιά του fb. Ήταν πολύτιμες όλες οι παρεμβάσεις, οι παρατηρήσεις, οι συμβουλές τους.”

πηγή: ysterografa.gr