«Μπάσιμο» του Open TV για Super League (εκτός του Άρη) και Super League 2

Πέρα από τον ΠΑΟΚ, το Open TV προσπαθεί να πάρει τα δικαιώματα των ομάδων της Super League, που δεν έχουν ακόμα τηλεοπτική "στέγη", εκτός του Άρη.

«Μπάσιμο» του Open TV για Super League (εκτός του Άρη) και Super League 2

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει μείνει χωρίς τηλεοπτική «στέγη» το Open TV στοχεύει στην κάλυψη των εντός έδρας αναμετρήσεων του.

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ωστόσο φαίνεται πως θέλει να «μπει» δυναμικά στο χώρο του αθλητικού προγράμματος, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» θα καταθέσει πρόταση συνεργασίας σε όσες ομάδες της Super League δεν έχουν βρει ακόμα με ποιο κανάλι θα συνεργαστούν, εκτός από τον Άρη.

Αυτή τη στιγμή, εκτός τηλεοπτικής «στέγης» έχουν μείνει ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη, Λαμία και ο Άρης οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με την ΕΡΤ ωστόσο ενδέχεται να δεχτούν μείωση στο συμβόλαιο συνεργασίας τους.

Εκτός των ομάδων της Super League, το Open TV στρέφει την προσοχή του και στη Super League 2 που με τη σειρά της έχει συμβόλαιο με τη Δημόσια Τηλεόραση. Μέσα στην επόμενη βδομάδα, πάντως αναμένονται οριστικές εξελίξεις, δεδομένης της ανάγκης και επιθυμίας των ομάδων να ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο, ώστε να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις.