Ομορφαίνει το One TV, το κανάλι του Μαρινάκη - Ποιες παρουσιάστριες θέλει

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού σχεδιάζει το νέο πρόγραμμα του καναλιού του, One TV.

Ομορφαίνει το One TV, το κανάλι του Μαρινάκη - Ποιες παρουσιάστριες θέλει

Mετά την άφιξη της Μπάγιας Αντωνοπούλου στο One TV, φαίνεται ότι σειρά έχουν αρκετές ακόμη λαμπερές παρουσίες.

Πληροφορίες θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να βρίσκεται σε επαφές με ιθύνοντες του σταθμού, προκειμένου να αναλάβει μία ψυχαγωγική εκπομπή.

Το ίδιο ισχύει με την Σάσα Σταμάτη, που έληξε τη συνεργασία της με το ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον όμιλο Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού ήδη εργάζεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Ραντεβού έχει γίνει και με τη Μαντώ Γαστεράτου, η οποία πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Open TV του Ιβάν Σαββίδη.

Το μεγάλο «χτύπημα», ωστόσο, ενδεχομένως να γίνει με τη Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια, που απέχει έπειτα από δική της επιλογή τα τελευταία χρόνια από την TV, έχει έρθει σε επαφές με στελέχη του One TV ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο ώστε να μιλήσουν με πιο συγκεκριμένους όρους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν υπάρχει θετική έκβαση, η Μαίρη θα παρουσιάζει ψυχαγωγική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο.

Το One TV, που ήδη εκπέμπει διαδικτυακά και μέσω των συνδρομητικών πλατφόρμων της Nova και της Cosmote, θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα μέσα στο Σεπτέμβριο με ένα πλήρες πρόγραμμα, ενώ ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, αποτελεί ίσως τον πιο δυνατό μνηστήρα και για την ταινιοθήκη του Mega.

πηγή: reader.gr