Στη Nova η Euroleague μέχρι το 2023

Η Euroleague θα συνεχίσει να φιλοξενείται από τα κανάλια της Nova μέχρι το 2023.

Στη Nova η Euroleague μέχρι το 2023

Η Euroleague θα συνεχίσει να φιλοξενείται στα κανάλια της Nova.

Το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές έφτανε στη λήξη του. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2020.

Η Nova άφησε απόλυτα ικανοποιημένη την Euroleague τα τελευταία χρόνια με τον τρόπο μετάδοσης των αγώνων, και έτσι αποφασίστηκε να συνεχιστεί η κοινή τους πορεία μέχρι το 2023. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και το EuroCup με εκπρόσωπο από την Ελλάδα τον Προμηθέα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Euroleague, τη σεζόν 2019/20 συμμετέχουν 18 ομάδες. Μεταξύ αυτών θα βρίσκονται φυσικά ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και το πρόγραμμα περιλαμβάνει 34 αγωνιστικές πριν την έναρξη των Playoffs.

Η επίσημη ανακοίνωσή της Nova για τη συμφωνία με τη Euroleague:

«Η Nova συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις πολύ υψηλές απαιτήσεις προβολής των αγώνων και παρέχει στους φίλους του μπάσκετ μία φαντασμαγορική εμπειρία θέασης. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουμε μία τόσο μακρά και γόνιμη συνεργασία με τη Nova και μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι μπορούμε να βασιζόμαστε σε αυτούς, ως συνεργάτες μας, για τα επόμενα τρία χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Euroleague Jordi Bertomeu.

Από την πλευρά της Nova, η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director, δήλωσε σχετικά: «Έχοντας συνεργαστεί στενά με την Euroleague για πολλά χρόνια και έχοντας διαπιστώσει το δυνατό πνεύμα και τη συνεχή καινοτομία που διαπνέει την κορυφαία ευρωπαϊκή μπασκετική διοργάνωση, θεωρώ ότι η τριετής ανανέωση της συμφωνίας μας είναι μία απολύτως φυσική εξέλιξη της επιτυχημένης, από κοινού, πορείας μας. Από την πλευρά μας κρατάμε πιστά την υπόσχεσή μας να προσφέρουμε το τηλεοπτικό περιεχόμενο που θέλουν οι συνδρομητές μας. Ως αποτέλεσμα, όχι μόνο παραμένουμε το «σπίτι» της Euroleague, αλλά και το «σπίτι» των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων , βραβευμένων ταινιών, πετυχημένων σειρών και γενικότερα αυτού του ψυχαγωγικού περιεχομένου, που αφορά άμεσα το Ελληνικό κοινό».

Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ και με τις δύο κορυφαίες Ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, να έχουν σταθερά εξασφαλισμένη την συμμετοχή τους στην Euroleague, η Nova αποτελεί μοναδικό προορισμό για το καλύτερο μπασκετικό θέαμα στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, με τη συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας στο Eurocup αυτή τη σεζόν, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν τέσσερα βράδια κάθε εβδομάδα, γεμάτα δράση, με ζωντανούς αγώνες από την Euroleague και το Eurocup.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας