One TV:Που θα δείτε το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη- Τι γίνεται με την προγραμματισμένη πρεμιέρα

Οι δύο διαδικτυακές διευθύνσεις και η ιστοσελίδα που έχει το κανάλι.

One TV:Που θα δείτε το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη- Τι γίνεται με την προγραμματισμένη πρεμιέρα

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του Καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα το One Channel θα αρχίσει να εκπέμπει σήμερα, στις 16:00 και μέχρι τα μεσάνυχτα διαδικτυακά. Προς στιγμήν πάντως δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση κι αυτό σημαίνει ότι μπορεί η πρεμιέρα να αναβληθεί.

Επίσης αυτό που παραμένει άγνωστο είναι που ακριβώς θα μπορεί να βρει κάποιος το νέο διαδικτυακό κανάλι. Η δοκιμαστική πρεμιέρα που έγινε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά, προβλήθηκε μέσω του in.gr και των social media που αυτό διατηρεί.

Πάντως το One Channel έχει και τη δική του ιστοσελίδα. Εδώ και αρκετές ημέρες έχει ενεργοποιηθεί το domain onetv.gr, το οποίο όμως έως και το πρωί της Πέμπτης, 2 Μαΐου είχε με μια κενή σελίδα. Αυτό πάντως αναμένεται να φιλοξενήσει το διαδικτυακό κανάλι. Επίσης, από την Alter Ego έχει κατοχυρωθεί και το tvone.gr, που όμως είναι ανενεργό. Τελικά, μπορείτε να δείτε το κανάλι:

Το δεδομένο είναι ότι οι αποφάσεις για το πρόγραμμα του καναλιού έχουν ληφθεί και αυτό που απομένει είναι να δούμε αν θα γίνει σήμερα η πρεμιέρα.