Οι δύο κυρίες στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη - Τα δίδυμα των εκπομπών

Η πρεμιέρα που έρχεται και το πρόγραμμα

Οι δύο κυρίες στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη - Τα δίδυμα των εκπομπών

Το One Channel οδεύει ολοταχώς προς την επίσημη διαδικτυακή πρεμιέρα του. Το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη που εξέπεμψε για πρώτη φορά στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη με τα μέχρι τώρα; δεδομένα, θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη του Πάσχα, 30 Απριλίου.

Το κανάλι θα έχει εξάωρο ή οκτάωρο πρόγραμμα το οποίο θα αρχίζει στις 16:00 το απόγευμα και θα ολοκληρώνεται στις 22:00 ή τα μεσάνυχτα.

Όπως είναι γνωστό το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος ενώ εκπομπές επικαιρότητας θα έχουν έχουν τα δίδυμα: Ανδρέας Παπαδόπουλος- Θανάσης Φουσκίδης, Γιώργος Παπαχρήστος- Τζίνα Μοσχολιού, Δημήτρης Ν. Μανιάτης- Αθηναΐς Νέγκα.

Δύο δηλαδή οι γυναικείες παρουσίες στο πρόγραμμα. Η μία είναι η Αθηναΐς Νέγκα, γνωστή από την εκπομπή που έκανε μέχρι πρόσφατα με τον Βαγγέλη Περρή. Ραδιοφωνική παραγωγός και κόρη του ηθοποιού Χρήστου Νέγκα.

Η δεύτερη γυναικεία παρουσία είναι η Τζίνα Μοσχολιού. Πρώην σύζυγος του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, έχει εργαστεί σε ραδιόφωνα και περιοδικά στη Θεσσαλονίκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84" και στα ΝΕΑ, το ΒΗΜΑ και το in.gr.