Κουφόπουλος αντί Δαμιανού στον ΣΚΑΪ

Επιστροφή μετά από έξι χρόνια στον σταθμό για τον πρώτο. 

Κουφόπουλος αντί Δαμιανού στον ΣΚΑΪ

Με μια μακροσκελή ανακοίνωσή του στα social media, ο Δημήτρης Δαμιανός δήλωσε πως σταματά την εκπομπή που είχε καθημερινά 9 το βράδυ με 12 τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ 100.3, μετά από 4,5 χρόνια. Όπως αναφέρει ο ίδιος πήρε αυτή την απόφαση λόγω πνευματικής και σωματικής κόπωσης, καθώς μαζί με την εκπομπή καλύπτει και το δικαστικό ρεπορτάζ, ενώ σε υστερόγραφό του είπε πως θα υπάρξουν σύντομα ραδιοφωνικά νέα του.

Απόψε ήταν η τελευταία εκπομπή (σ.σ. της περασμένης Παρασκευής) ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Κλείνει έτσι ένας μεγάλος και πολύ όμορφος κύκλος. Η απόφαση μου αυτή ήταν φοβερά δύσκολη, αλλά επιβεβλημένη.

Τα τελευταία 4,5 χρόνια, καλύπτοντας ταυτόχρονα με την εκπομπή ένα δύσκολο και απαιτητικό ρεπορτάζ όπως το δικαστικό, κρατούσα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Και ηταν δυο καρπούζια πολύ βαριά, με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν πολλές φορές να δουλεύω στο κόκκινο, από τις 9 το πρωί ως τις 12 το βράδυ. Ολο αυτό οδήγησε στην απόλυτη εξάντλησή μου, σωματική και ψυχολογική, προκειμένου να μπορώ να ανταποκρίνομαι όπως πρέπει και στα 2 καρπούζια. Εχω ξεπεράσει εδώ και αρκετό καιρό τα όριά μου, σε σημείο που έχω θυσιάσει σε μεγάλο βαθμό την προσωπική μου ζωή και υγεία.

Ολα αυτα τα χρόνια, προσπάθησα να κάνω αυτή την εκπομπή επικοινωνίας με το κοινό, όσο καλύτερα και όσο πιο ειλικρινά μπορούσα. Θεωρώ, και συγχωρήστε μου την όποια έπαρση πως πέτυχα το στόχο μου. Αυτό αποτυπώνεται στις μετρησεις ακροαματικότητας, που δείχνουν πως κατάφερα να θεμελιώσω το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και στην βραδινή ζώνη, σε μια στιγμή που ο κόσμος το είχε αφήσει, εν μέσω πολλών δυσκολιών. Ενδεικτικό είναι νομιζω και το ότι ΟΛΑ τα ανταγωνιστικά ραδιόφωνα επέλεξαν να ανοίξουν γραμμές πριν από τα μεσάνυχτα.

Ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους τους ακροατές και τις ακροάτριες της εκπομπής. Από τους τακτικούς φίλους που έπαιρναν κάθε βδομάδα, με πολλούς από τους οποίους έχω αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, μέχρι αυτούς που απλά ακουγαν τη συζήτηση.

Ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν στο πλάι μου τόσα χρόνια. Ολους τους δημοσιογράφους, και ιδιαίτερα όλες τις τηλεφωνήτριες (που δεν μπορείτε να φανταστείτε τι τέρατα ακούνε κάθε βράδυ) και όλους τους ηχολήπτες. Εξτρα ευγνωμοσύνη στον Νίκο Χατζηιωαννίδη που μίξαρε το σήμα και τα χαλιά της εκπομπής....

ΥΓ1: Οι ακροατές της εκπομπής να μην αγχώνεστε. Από Δευτέρα θα ακολουθήσει στην ίδια ζώνη άξιος συνάδελφος, με ανοιχτές γραμμές.

ΥΓ2: Η ανάρτηση αυτή δεν είναι αντίο. Είναι «εις το επανιδείν» ή μαλλον «εις το επανακούειν». Σύντομα θα έχετε ραδιοφωνικά νέα μου.

Την θέση του στο πρόγραμμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ 100.3, παίρνει από τη Δευτέρα ο Βασίλης Κουφόπουλος. Ο επί σειρά ετών δημοσιογράφος του ραδιοσταθμού επιστρέφει στη συχνότητα μετά από 6 χρόνια, έχοντας περάσει στο μεσοδιάστημα από τον Real 97.8 και τον News 24/7 88.6, με τα «Στιγμιότυπά» του να γίνονται ξανά εκπομπή επικοινωνίας.

Πηγή: e-tetradio