Η ΕΡΑ Σπορ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης!

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις δέκα το βράδυ, μέσα από την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι Μόνος Σου», τη ΕΡΑ Σπορ  μεταφέρει τους αγωνιστικούς χώρους στο πεδίο του Πολιτισμoύ. 

Η ΕΡΑ Σπορ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης!

Η ΕΡΑ Σπορ τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης «απαγγέλλει» ποίηση, «διαβάζει» λογοτεχνία και συνδυάζει τη γραφίδα με την μπάλα!

Στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας οι δημοσιογράφοι Τάσος Επιτρόπου και Φώτης Παπούλιας συνομιλούν στο στούντιο με τον ποιητή Γιώργο Μαρκόπουλο «Εντός και εκτός έδρας, το ποδόσφαιρο στην ελληνική ποίηση», αναστοχάζονται «Τη νύχτα που έφυγε ο Μπούκοβι», ταξιδεύουν στις ποδοσφαιρικές γειτονιές του πλανήτη με το δημοσιογράφο-συγγραφέα Χρίστο Χαραλαμπόπουλο, «πετιούνται» μέχρι την ποδοσφαιρομάνα Θεσσαλονίκη με τον ιστορικό Σταύρο Πετρακόπουλο, απολαμβάνουν την «ωδή» στο Χρήστο Αρδίζογλου, ανατρέχουν στα ράφια της ιστορίας του προφυγικού ποδοσφαίρου με αφορμή την ίδρυση της βιβλιοθήκης του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ιστορικό Γιώργο Αγγελάκη.

ΕΡΑσπορ 101,8, Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις δέκα το βράδυ γιατί… «όσο θα παραμένει ακλόνητη σε κάθε ηλικία η αθωότητα πάντα θα βγαίνουν στη ζωή παίκτες, χορευτές και ποιητές, για να την παρηγορούν και να την ομορφαίνουν».