Λήγει την Πέμπτη η διορία για τις τηλεοπτικές άδειες

Πότε μπορεί το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη να εκπέμψει.

Λήγει την Πέμπτη η διορία για τις τηλεοπτικές άδειες

Την προσεχή Πέμπτη λήγει η διορία που έχει δώσει το ΕΣΡ προκειμένου να κατατεθούν προσφορές για τις δύο τηλεοπτικές άδειες. Για τη μια είναι δεδομένη η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο έχει γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον του και μάλιστα με κάθε τυπικότητα. Έχει καταθέσει, τόσο τον σχετικό φάκελο, όσο και την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτείται. Επίσης, οι συνεργάτες του ήταν οι μόνοι που εμφανίστηκαν την 8η Φεβρουαρίου στα γραφεία του ΕΣΡ προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Προς στιγμήν, ο Βαγγγέλης Μαρινάκης παραμένει ο μοναδικός που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν έως την Τσικομπέμπτη (28 Φεβρουαρίου) και συγκεκριμένα, στις 15:00 οπότε λήγει η διορία, δεν εμφανιστούν άλλοι ενδιαφερόμενοι, τότε οι διαδικασίες θα τρέξουν πολύ γρήγορα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα μπορέσει σε πολύ μικρό διάστημα να εκπέμψει διαδικτυακά για έξι ή οκτώ ώρες καθημερινά.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην Alter Ego εργάζονται πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι για την επόμενη μέρα.

Όσον αφορά την άδεια που θα περισσεύει, αυτή θα πάει στη λίστα με τις θεματικές άδειες, για τις οποίες η διαδικασία διάθεσης αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.