24 Φεβρουαρίου: Αθλητικές εφημερίδες - Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Διαβάστε τους τίτλους των αθλητικών εφημερίδων.

24 Φεβρουαρίου: Αθλητικές εφημερίδες - Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Πολλά και διάφορα σήμερα Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου στην Αθλητικές εφημερίδες με το ΦΩΣ να υποστηρίζει για τον Ολυμπιακό «Καλύτερος με κούπα»». Αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός «δεν σταματά την προσπάθεια έως το τέλος της σεζόν, παρά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου. Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι πια ο βασικός στόχος, αλλά ο Μαρτίνς και οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν να βελτιώνονται στο γήπεδο και να κρατήσουν «ζεστό» τον κόσμο της ομάδας με την απόδοσή τους».

Επίσης, στο ίδιος πρωτοσέλιδο, διαβάζουμε για «ΤΟ «ΜΥΣΤΙΚΟ» ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ», την εξήγηση γιατί ο 25χρονος εξτρέμ έχει ξετρελάνει τον ΜΑΡΤΙΝΣ και για την αύρα που έβγαλε στις προπονήσεις από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον Ρέντη και για το γεγονός ότι έκλεισε τα αυτιά του, δεν άκουγε κανέναν και αφοσιώθηκε αποκλειστικά στη δουλειά του.

Το ΦΩΣ προτρέπει με τον τίτλο «Βασιλειάδη, άλλαξέ το!» και υποστηρίζει ότι ο υφυπουργός μπορεί να πάρει τη διαιτησία από τα χέρια του Γιώργου Βασιλακόπουλου, με σχετική τροπολογία και τονίζει ότι δεν θα... γλυκάνει ο Ολυμπιακός μόνο με αλλαγές στην ΚΕΔ

Πρωτοσέλιδα και τα κορίτσια του Ολυμπιακού που συνέτριψαν 16-7 μέσα στη Βαρκελώνη τη Σαντ Αντρέου και ουσιαστικά από χθες πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, με τον τίτλο «Στην ελίτ της Ευρώπης».

Για επιχείρηση παραμονής του Σα στον Ολυμπιακό κάνει λόγο ο Πρωταθλητής με τον τίτλο «Ζοσέ, εδώ να μείνεις». Η εφημερίδα κάνει λόγο για δεκαήμερο κρίσιμων επαφών.

«Διπλός Καλάθης τον οδηγεί», λέει η Πράσινη για τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ που όπως υποστηρίζει στηρίζεται στις πλάτες του Καλάθη.

Αλεξικέραυνος Μπογέ έσωσε την ΑΕΚ από τον κακό της τον καιρό», σύμφωνα με την Ωρα των Σπορ, που εξηγεί τι έγινε στο ΟΑΚΑ και δεν ζήσαμε «φκέλα της ΑΕΚ από τον ουραγό Απόλλωνα».

ΤΟ ΠΑΟΚ - Άρης στο προσκήνιο για την Metrosport, σύμφωνα με την οποία στον ΠΑΟΚ «θέλουν γούστα» και στον Άρη «το πιστεύουν».

«Καλώς τον κι ας άργησε», είναι ο βασικός τίτλος στη Live Sport. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Μπογέ «ξύπνησε» από τον λήθαργο και «καθάρισε» για την ΑΕΚ που έπαιξε με τη φωτιά.

«Ψύχρα» έκανε χθες το ΟΑΚΑ σύμφωνα με την Sportime. «Κακή η ΑΕΚ, κέρδισε με δυο γκολ του εξαιρετικού Μπογέ τον Απόλλωνα Σμύρνης», επισημαίνει.

Τέλος, «Σωτήρας», λέει η Sportday για τον Μπογέ και τονίζει ότι ο Αργεντινός γλίτωσε την ΑΕΚ από... κάζο.