Ποιος αγόρασε τη βίλα του Σεραφείμ Φυντανίδη στην Τήνο

Στο ηλεκτρονικό «σφυρί» βγήκε η βίλα του του αείμνηστου Σεραφείμ Φυντανίδη. Ποια είναι η νέα ιδιοκτήτρια.

Ποιος αγόρασε τη βίλα του Σεραφείμ Φυντανίδη στην Τήνο

Σε ένα πρόσωπο από εντελώς διαφορετικό χώρο από εκείνον του Τύπου πέρασε η εντυπωσιακή κατοικία του αείμνηστου Σεραφείμ Φυντανίδη -του διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας» στην Τήνο.

Η βίλα που βγήκε για άλλη μία φορά, στις 13 Φεβρουαρίου, στο ηλεκτρονικό «σφυρί» για χρέη προς τη φορολογική διοίκηση, βρίσκεται στην Καρδιανή Τήνου και εκποιήθηκε με τιμή εκκίνησης τα 1.400.000 ευρώ, για να καταλήξει, τελικά στην Κλέλια Χατζηιωάννου αντί του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Ένα σπίτι που γνώρισε μέρες δόξας, όταν υπουργοί, βουλευτές και φίλοι του Σεραφείμ Φυντανίδη και της συζύγου του, Βιργινίας Βεντουράκη, πέρναγαν τριήμερα απόλυτης χαλάρωσης, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια, ως φιλοξενούμενοι του τότε ισχυρού άνδρα των media.

Το σπίτι είναι κτισμένο σε οικόπεδο 5,5 στρεμμάτων σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Τήνου, στα Καλύβια. Το εμβαδόν της μονοκατοικίας είναι 207 τμ, ενώ στο ίδιο οικόπεδο βρίσκονται και 3 ξενώνες συνολικού εμβαδού 130 τμ, καθώς και πισίνα 40 τμ.

H νέα ιδιοκτήτρια Κλέλια Χατζηιωάννου μοναχοκόρη του Λουκά Χατζηιωάννου, ξεκίνησε από τον Πεδουλά της Κύπρου για να γίνει μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της παγκόσμιας ναυτιλίας.