Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός - Στο Καραϊσκάκη από τις 17:30 έως τα μεσάνυχτα

Ποιοι περιγράφουν τον αγώνα και οι καλεσμένοι των αθλητικών εκπομπών.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός - Στο Καραϊσκάκη από τις 17:30 έως τα μεσάνυχτα

Το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 21ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος (19:30 Novasports1HD). Παρακολουθείστε από τις 17:30 με το Pre Game της «Ώρας των Πρωταθλητών» στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» με τους Γιαννίκο Δούσκα και Λίλα Κουντουριώτη. Τη σκυτάλη παίρνει στις 19:30 στο Novasports1HD η απευθείας μετάδοση του μεγάλου αγώνα σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Γιώργου Βασιλείου, Διονύση Στρούμπου, Γιώργου Αργυρόγλου και Αποστόλη Λάμπου

Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports1HD, το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε παρουσίαση των Γιαννίκου Δούσκα και Λίλας Κουντουριώτη.

Από πολύ νωρίς φυσικά θα μπορείτε να ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει στο Γεώργιος Καραϊσκάκη μέσω του Live του fosnline.gr.

Μετά το ντέρμπι, η εμβληματική "Αθλητική Κυριακή" περιμένει τους φιλάθλους όλων των σπορ από αυτή την εβδομάδα στις 21.45 μέσα από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ Sports, με τους Γιώργο Λυκουρόπουλο και Περικλή Μακρή. Καλεσμένος στο στούντιο της ΕΡΤ είναι ο Ντανιέλ Μπατίστα, που θα σχολιάσει το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ και τους υπόλοιπους αγώνες. Η εκπομπή θα παρουσιάσει επίσης κριτική για τις αμφισβητούμενες φάσεις από τον Παναγιώτη Βαρούχα, αλλά και όλη την αθλητική επικαιρότητα.

Στο Open, στις 23:15, στην εκπομπή Total Football ο Ντέμης Νικολαΐδης υποδέχεται στο στούντιο του Open τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς! Ο Τζόλε θα αναλύσει και θα σχολιάσει την καθοριστική αναμέτρηση του «Γ.Καραϊσκάκης».
Το κανάλι υπόσχεται ότι οι αξέχαστες μονομαχίες του Τζόρτζεβιτς με τον Νικολαΐδη, αλλά και με τον Κατσουράνη, όταν φορούσαν τις φανέλες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, θα αναβιώσουν.