Ηχηρή αποχώρηση από την 24 Media: Έφυγε ο νούμερο 2 της εταιρείας

Ο άνθρωπος πίσω από το Sport24.gr και ο επί σειρά ετών νούμερο «2» της 24 Media, Σταύρος Δρακουλαράκος, αποτελεί παρελθόν ύστερα από 15 χρόνια συνεργασίας. Το σχόλιο του Δημήτρη Μάρη.

Ηχηρή αποχώρηση από την 24 Media: Έφυγε ο νούμερο 2 της εταιρείας

Ο όμιλος της 24MEDIA (Sport24.gr, Contra.gr, Sport24 Radio 103,3, News247.gr, Oneman, Ladylike) και ο Σταύρος Δρακουλαράκος, Managing Director του Group, ανακοίνωσαν από κοινού την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους μετά από μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία μαζί. Πρόκειται για μία ηχηρή αποχώρηση, καθώς ήταν ο επί σειρά ετών νούμερο «2» της εταιρείας, πίσω από τον ιδιοκτήτη Δημήτρη Μάρη. Παράλληλα, ήταν ο άνθρωπος που είχε ηγετικό ρόλο στην άνοδο και στην εκτόξευση της αθλητικής ιστοσελίδας Sport24.gr.

Ο Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της 24MEDIA, δήλωσε: «Η συνεισφορά του Σταύρου στην ανάπτυξη και τη σημερινή επιτυχία της 24MEDIA είναι αδιαμφισβήτητη. Για 15 χρόνια μοιραστήκαμε το όραμα για τον μεγαλύτερο όμιλο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, αλλά και την ικανοποίηση να το ζήσουμε στην πράξη. Τον χαιρετώ, με χαρά και συγκίνηση, για τα επόμενά του βήματα».

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα του κ. Δρακουλαράκου θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα συνεχίσει ως γενικός διευθυντής επικοινωνίας στην εταιρεία Phillip Morris, που μεταξύ των άλλων έχει την καπνοβιομηχανία Malboro και τα IQOS