To WWE επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Ο ΣΚΑΪ ήρθε σε συμφωνία και από τις 2 Μαρτίου, Raw και Smackdown θα μεταδίδονται κάθε Σάββατο και Κυριακή. 

To WWE επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση

Τo WWE επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα θα μεταδίδεται στη χώρα μας από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το WWE και ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσαν σήμερα, Δευτέρα (11/2), τη συμφωνία τους για να μεταδίδονται στην Ελλάδα τα κορυφαία προγράμματα της εταιρείας, το Raw και το Smackdown.

Από τις 2 Μαρτίου ο ΣΚΑΪ θα μεταδίδει μια δίωρη εκδοχή του Raw τα Σάββατα στις 12 το μεσημέρι και την Κυριακή την ίδια ώρα. Μάλιστα, αμφότερες οι εκπομπές θα έχουν ελληνική περιγραφή.

Ο διευθυντής προγράμματα του ΣΚΑΪ, Λοϊζος Ξενόπουλος τόνισε : «To WWE είναι μία από τις μεγαλύτερες sports-entertainment εταιρείες στον πλανήτη με πιστούς οπαδούς κάθε ηλικίας και background. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό αυτές τις δύο κορυφαίες εκπομπές και περιμένουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την οικογένεια του WWE».

«Ο ΣΚΑΪ μοιράζεται με εμάς το όραμα ψυχαγωγίας του κοινού» δήλωσε η co-president του WWE, Μισέλ Γουίλσον. «Αυτή η συνεργασία για την μετάδοση του Raw και του Smackdown, με τον ΣΚΑΪ, το κορυφαίο ελληνικό κανάλι ελεύθερης εμβέλειας, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε ένα οικογενειακό προϊόν γεμάτο δράση στους οπαδούς μας σε ολόκληρη τη χώρα».