ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός για να δεις το ντέρμπι από τις 17:40 έως τα μεσάνυχτα

Τι θα δείξουν τα συνδρομητικά και τα ελεύθερα κανάλια. 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός για να δεις το ντέρμπι από τις 17:40 έως τα μεσάνυχτα

Ντέρμπι τίτλου απόψε στην Τούμπα καθώς στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε κάποιο τηλεοπτικό δέκτη μπορούν να ενημερωθούν για κάθε εξέλιξη από το fosnline.gr που θα βρίσκεται στην Τούμπα και από πολύ νωρίς θα σας μεταφέρει Live κάθε κίνηση.

Τον αγώνα θα μεταδώσει το Novasports1. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα ΠΑΟΚΟλυμπιακός από τις 17:40 με το Pre Game της «Ώρας των Πρωταθλητών» στο γήπεδο της Τούμπας με τους Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Λίλα Κουντουριώτη. Τη σκυτάλη παίρνει στις 19:30 στο Novasports1HD η απευθείας μετάδοση του μεγάλου αγώνα με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο των καναλιών της Nova να μεταφέρουν τα πάντα από το γήπεδο.

Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports1HD, το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Τα ελεύθερα κανάλια

Λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι αρχίζουν και οι αθλητικές εκπομπές στα ελεύθερα κανάλια. Το Total Football στο Open αρχίζει εκτάκτως στις 21:45, λίγα λεπτά μετά από τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Η Χριστίνα Βραχάλη, ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Χρήστος Νικολαϊδης θα βρίσκονται από νωρίς στο γήπεδο ενώ ο Ντέμης Νικολαΐδης υποδέχεται στο στούντιο, τον Βασίλη Τσιάρτα.

Η «Αθλητική Κυριακή» στην ΕΡΤ1 αλλά πλέον και στο ΕΡΤ Sports HD θα αρχίσει στις 22:00 προφανώς με τα στιγμιότυπα του ντέρμπι, ανάλυση των φάσεων με τους Γιώργο Λυκουρόπουλο, Περικλή Μακρή και τον Παναγιώτη Βαρούχα στις αμφισβητούμενες φάσεις.