Το συγκινητικό αντίο της Φαρμακιώτη στο ΣΚΑΪ: «Σχεδόν 22 χρόνια, τα δακρυσμένα ματιά, η αγωνία...»

Μιλάει για τα όσα κρατάει από όλα αυτά τα χρόνια και συγκινεί με τα λόγια της.

Το συγκινητικό αντίο της Φαρμακιώτη στο ΣΚΑΪ: «Σχεδόν 22 χρόνια, τα δακρυσμένα ματιά, η αγωνία...»

Η Μαρία Φαρμακιώτη είναι ανάμεσα στους 12 δημοσιογράφους που απέλυσε την Παρασκευή ο ΣΚΑΪ. Η γνωστή δημοσιογράφος με ανάρτησή της στο facebook, μιλάει για τα όσα κρατάει από όλα αυτά τα χρόνια και συγκινεί με τα λόγια της.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Μαρία Φαρμακιώτη αναφέρει:

«Φεβρουάριος '97 - Ιανουάριος 2019. Σχεδόν 22 χρόνια Ακόμη και ο πιο ανέφελος "γάμος" περνάει κρίση Χχχχ... Ήταν 22 χρόνια γέματα σκληρή δουλειά σε όλα σχεδόν τα πόστα, πλούσιες εμπειρίες (δεν βαρέθηκα στιγμή), άλλα και νευρά και τσακωμοί (νομίζω όχι πολλοί για τα 22 χρόνια), απογοητεύσεις και ματαιώσεις. Περισσότεροι από 10 διευθυντές (έχω χάσει το μέτρημα) και εκατοντάδες συνάδελφοι.

Διαφορετικές συμπεριφορές που σου μαθαίνουν πράγματα και σε ωριμάζουν. Ένα πολύ μεγάλο σχολειό. Αυτό που κρατάω όμως φεύγοντας είναι τα δακρυσμένα ματιά νεότερων συνάδελφων που αν και δεν σε γνωρίζουν πολλά χρόνια έχουν εκτιμήσει αυτό που είσαι, την αγωνιά των λίγων "παλιών" συνάδελφων που βλέπουν σε εσένα το πιθανό "μέλλον" τους και φυσικά τους πολύ καλούς φίλους που έκανα σε αυτή τη δουλειά (αρκετοί για τα δεδομένα του χώρου). Ήταν αυτοί που σήκωσαν αμέσως το τηλέφωνο και είπαν "είμαστε εδώ"...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους... Έμαθα πολλά Είμαι σίγουρη ότι θα τα ξαναπούμε...»