Ο Ντέμης Νικολαϊδης απαντά στους επικριτές του για την εκπομπή στο Open Tv

O Nτέμης Νικολαΐδης έδωσε εξηγήσεις για το προφίλ της εκπομπής του στο κανάλι Open Tv.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης απαντά στους επικριτές του για την εκπομπή στο Open Tv

Οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ξεσηκώθηκαν μετά τα όσα είπαν οι Παναγιώτης Κονέ και Αντελίνο Βιεϊρίνια κατά την εμφάνισή τους στην κυριακάτικη αθλητική εκπομπή του Open Tv που παρουσιάζει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και οικοδεσπότης της εκπομπής απάντησε στα σχόλια με ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebook. Διαβάστε τι έγραψε:

«Η εκπομπή «total football» στο Open tv δημιουργήθηκε για να δείξει ότι η διαφορετικότητα των απόψεων μπορεί να υπάρξει χωρίς φανατισμό, μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και με σεβασμό. Προσπαθούμε να αναδείξουμε ό,τι θετικό υπάρχει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα να ασκήσουμε κριτική σε οτιδήποτε – κατά τη γνώμη μας - του κάνει κακό. Ο λόγος δίνεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αισθανθούν οικεία, να πουν την άποψη τους και να μοιραστούν αυτά που νιώθουν. Δεν ψάχνουμε σε αυτούς απαντήσεις για θέματα που οι μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι η πολιτεία, τα αθλητικά όργανα και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Ξέρω ότι πολλές φορές θα στενοχωρήσω κάποιους φίλους της ΑΕΚ, που θεωρούν ότι η αγάπη μου για την ομάδα μας θα επηρεάσει τη στάση μου. Ξέρω επίσης ότι το ίδιο θα γίνει και με κάποιους φίλους του ΠΑΟΚ, που πιστεύουν ότι επειδή η εκπομπή προβάλλεται από το Open tv θα είναι μεροληπτική.

Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα, κυρίως γιατί προκαλεί τις πιο έντονες συγκινήσεις και τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Το Ελληνικό πρωτάθλημα χρόνια τώρα μας στερεί πολλά από αυτά και εμείς θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε πίσω».

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ