Απειλές στο ΕΣΡ: Θάνατος στους gay, στους αντιρατσιστές, στους αντίχριστους, στο ΕΣΡ, στα κουμμούνια

Απίστευτο το περιεχόμενό της: «Πάρτε πίσω το πρόστιμο από τον σταθμό ΑΡΤ. Μπορεί να την γλιτώσετε εσείς αλλά έχετε και οικογένειες και παιδάκια βλαχοκουμμούνια».

Απειλές στο ΕΣΡ: Θάνατος στους gay, στους αντιρατσιστές, στους αντίχριστους, στο ΕΣΡ, στα κουμμούνια

Μια επιστολή, η οποία δεν έχει καμία υπογραφή έφτασε σήμερα στα γραφεία του ΕΣΡ μέσω φαξ και απειλεί τα μέλη του όσο και τις οικογένειές τους, επισημαίνοντας ότι παρακολουθούνται. Όπως αναφέρει η επιστολή, η απειλή έχει να κάνει με το πρόστιμο ύψους 150 χιλιάδων ευρώ που επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ TV για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Αναλυτικά:

«Θάνατος στους gay, θάνατος στους αντιρατσιστές, θάνατος στους αντίχριστους, θάνατος στο ΕΣΡ, θάνατος σε όλα τα κουμμούνια!!!

Προφανώς “κύριοι” του ΕΣΡ αισθάνεστε ασφάλεια για τη ζωή σας, κάνετε λάθος, εδώ και 15 ημέρες σας παρακολουθούμε και λίαν συντόμως θα χρειαστείτε στεφάνια. Νομίζετε ότι θα σας σώσουν κάποιοι; Μπορεί να την γλυτώσετε εσείς αλλά έχετε και οικογένειες και παιδάκια βλαχοκουμμούνια.

Εμείς δεν πετάμε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια. Πάρτε πίσω το πρόστιμο από τον σταθμό ΑΡΤ που επιβάλλατε για έναν πούστη και ίσως γλυτώσετε μέχρι το επόμενο!»

Η ρατσιστική επιστολή έχει δοθεί στις αρμόδιες αρχές.