Το πλάνο για τον ΣΚΑΪ 24 - Ποια μεταγραφή δημοσιογράφου είναι στα σκαριά, τι γίνεται με τα αθλητικά

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για να βγει στον αέρα - Ποιες θα είναι οι παρουσιάστριες των Δελτίων

Το πλάνο για τον ΣΚΑΪ 24 - Ποια μεταγραφή δημοσιογράφου είναι στα σκαριά, τι γίνεται με τα αθλητικά

Αρχές του 2019, ίσως μέσα στον Ιανουάριο, θα εκπέμψει για πρώτη φορά ο ΣΚΑΪ 24, το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του ομίλου Αλαφούζου. Ο τηλεοπτικός σταθμός θα εκπέμπει αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα και κάποιες ξένες ταινίες.

Επικεφαλής του όλου εγχειρήματος είναι ο Νίκος Στραβελάκης με πολυετή εμπειρία στο Mega. Στο πρόγραμμα του σταθμού θα υπάρχει ωριαία εκπομπή με ειδήσεις και θέματα από τη διεθνή επικαιρότητα. Για την εκπομπή θα αντλούνται θέματα από τη συνεργασία που θα έχει ο όμιλος με μεγάλο μιντιακό δίκτυο του εξωτερικού.

Σε δεύτερη φάση όπως αναφέρει το ΕΘΝΟΣ, ο σταθμός θα αποκτήσει αθλητική ειδησεογραφία και ενημέρωση. Το πρόγραμμά του θα εμπλουτιστεί με παραγωγές τεκμηρίωσης με θεματολογία από τον Πολιτισμό και τις Τέχνες, την Τεχνολογία, το Περιβάλλον, την Ιστορία.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, δίωρη εκπομπή θα έχουν ο Δημήτρης Καμπουράκης μαζί με τον Νίκο Υποφάντη αλλά και ο Νίκος Ευαγγελάτος, που πληροφορίες τον θέλουν να κάνει εκπομπή παρόμοια με αυτή που είχε στο Epsilon. Το κεντρικός δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα παρουσιάζει η Νίκη Λυμπεράκη που θα είναι και στο δελτίο του ΣΚΑΪ δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα. Το μεσημεριανό δελτίο θα παρουσιάζει η Μάιρα Μπάρμπα.

Το κανάλι μελετά ακόμη να περιλαμβάνεται σε καθημερινή βάση 15λεπτη ενημέρωση για τον καιρό με την Χριστίνα Σούζη που λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή ενώ κανονική μεταγραφή θεωρείται ο Δημήτρη Τάκη με τον οποίο συζητά ο Νίκος Στραβελάκης προκειμένου ο δημοσιογράφος να ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΙ 24. Ο Δημήτρης Τάκης – σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το νέο κανάλι για να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπών και ενδεχομένως ορισμένων δελτίων ειδήσεων.