Αποκάλυψη 29 χρόνια μετά: Οι «Τρεις Χάριτες» ήταν τέσσερις - Ποια δεν έπαιξε ποτέ

Η σειρά είχε προταθεί και στον ΑΝΤ1 αλλά και την ΕΡΤ που την είχαν απορρίψει.

Αποκάλυψη 29 χρόνια μετά: Οι «Τρεις Χάριτες» ήταν τέσσερις - Ποια δεν έπαιξε ποτέ

Το Mega μπορεί να εξαφανίστηκε από τις οθόνες μας, όχι όμως και από τη μνήμη μας και κυρίως οι σειρές που προβλήθηκαν από το κανάλι. Μια από αυτές ήταν η «Τρεις χάριτες», για τις οποίες έρχεται μια αποκάλυψη και μάλιστα δια στόματος Μιχάλη Ρέππα ο οποίος ήταν ένας εκ των δύο "εγκεφάλων" της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς που έγραψε τη δική της ιστορία.

Η κωμική σειρά με τις Μίνα Αδαμάκη, Νένα Μεντή και Άννα Παναγιωτοπούλου αγαπήθηκε όσο λίγες. Το σενάριο της σειράς υπέγραφαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θάνασης Παπαθανασίου. Ο Μιχάλης Ρέππας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» του Star και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις για τη σειρά.

Αρχικά σημείωσε ότι η σειρά είχε προταθεί και στον ΑΝΤ1 αλλά και την ΕΡΤ που την είχαν απορρίψει.Ο Μιχάλης Ρέππας σημείωσε ότι οι Τρεις Χάριτες αρχικά ήταν… τέσσερις! Μάλιστα το δίδυμο των σεναριογράφων είχε προτείνει στη Μίρκα Παπακωνσταντίνου να είναι η τέταρτη πρωταγωνίστρια της σειράς. Η σπουδαία ηθοποιός είχε πει αρχικά του «ναι» ωστόσο λίγο μετά έκανε πίσω και αποχώρησε.