"Ακολουθήστε" μας στο facebook με 3+1 απλά βήματα!

Ακολουθούν μερικές απλές οδηγίες σε λίγα βήματα, ώστε να μη χάνετε τις ενημερώσεις του fosonline.gr στο facebook. 

"Ακολουθήστε" μας στο facebook με 3+1 απλά βήματα!

Επειδή το τελευταίο διάστημα το facebook έχει επιλέξει να δίνει προτεραιότητα σε δημοσιεύσεις φίλων και συγγενών, σε σχέση με αυτές των σελίδων, πολλές δημοσιεύσεις των τελευταίων "χάνονται". Για να μπορείτε πλέον να "ακολουθείτε" οποιαδήποτε σελίδα στο facebook πρέπει να κάνετε μερικές πολύ απλές ρυθμίσεις.

Αν θέλετε να μην χάνετε τα νέα του fosonline.gr μέσω facebook το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα 3+1 πολύ απλά βήματα, όπως θα σας τα παραθέσουμε παρακάτω:

Ρυθμίσεις για κινητό (σε 3 απλά βήματα)

1) Αρχικά, μπαίνετε στη σελίδα μας στο facebook: Το ΦΩΣ των Σπορ και επιλέγετε τις τρεις τελείες που βρίσκονται στο άνω μέρος δεξιά της οθόνης σας:

2) Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί στην οθόνη σας ένα μενού στο οποίο σκρολάροντας προς τα κάτω, επιλέξτε την επιλογή "Ακολουθείτε" ή "Following" (για όσους οι ρυθμίσεις τους είναι στα αγγλικά):

3) Τέλος, επιλέξτε την επιλογή "Να εμφανίζονται πρώτα" ή "See First".

Tελειώσατε!

Ρυθμίσεις για υπολογιστή (σε 1 μόνο βήμα!)

Αν επιθυμείτε να ρυθμίσετε τις ενημερώσεις σας μέσω υπολογιστή, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά για σας!

1) Μπείτε στη σελίδα μας στο facebook και επιλέξτε το πεδίο "Ακολουθείτε" ή "Following", το οποίο βρίσκεται στα δεξιά του πεδίου "σας αρέσει" ή "Liked", κάτω ακριβώς από τη φωτογραφία εξωφύλλου. Επιλέξτε στο μενού το οποίο θα εμφανιστεί "Nα εμφανίζονται πρώτα" ή "See First":

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα απλά αυτά βήματα είναι αναγκαία για να μην χάνετε τα νέα του fosonline.gr μέσω facebook. Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την αγάπη σας στο νέο μας εγχείρημα!