Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 20 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Πέμπτης 20 Ιουνίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 20 Ιουνίου

«ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ», είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

Πήγε στον Ρέντη ο Μάρκο Στάμενιτς και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Έπαθε πλάκα με όσα αντίκρισε, τι έλεγε στους ανθρώπους της ομάδας, τι εντυπώσεις άφησε.

Διαβάστε ακόμα στο «ΦΩΣ»:

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να πλαισιώσουν εκείνον και τον Τόμας Ουόκαπ με έναν πρωτοκλασάτο γκαρντ με έφεση στο σουτ και στο σκορ. Πάντα στην κορυφή της λίστας ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Στα έξι μετάλλια πλέον από χθες η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό υγρού στίβου, μετά τα ασημένια του Απόστολου Σίσκου στα 200 μ. ύπτιο και του Δημήτρη Μάρκου στα 800 μ. ελεύθερο, όπως και το χάλκινο της Άννας Ντουντουνάκη στα 50 μ. πεταλούδα. Στον τελικό των 50 μ. ύπτιο πέφτει σήμερα η Νόρα Δράκου.

ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΜΟΥΝΙΕ

Η Μπρεστ κάνει προσπάθεια να κρατήσει τον Αφρικανό που λήγει το συμβόλαιό του.

ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ

Στα μέτρα τους οι κληρώσεις για ΠΑΟΚ (με Μπάνια Λούκα ή Εγκνάτια), Παναθηναϊκό (Μπότεφ ή Μάριμπορ) και ΑΕΚ (Βελέζ ή Εσκάλδα) στον δεύτερο προκριματικό των διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ.

Ρεκόρ η Γκούσιν

Η 30χρονη άλτρια πέρασε τα 1,94 μ. στο γκαλά της Φιλοθέης και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοσή της που είχε πετύχει το 2019.

Για πρώτη φορά έπειτα από οκτώ χρόνια κατέβηκε τα 13 δευτερόλεπτα στα 100 μέτρα με εμπόδια η Ελισάβετ Πεσιρίδου (12.99).

Σταθερά… γρήγορη η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου επικράτησε με 11.29 στα 100 μέτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση