Επιστροφή μεγατόνων στον ANT1

Μια επιστροφή που θα φέρει πολλά χαμόγελα στα πρόσωπα των τηλεθεατών «μαγειρεύει» ο ΑΝΤ1, ο οποίος θα εξακολουθήσει να επενδύει στη μυθοπλασία ακόμα και μετά το πρόωρο φινάλε των σειρών «Κάνε γονείς να δεις καλό» και «Έγκλημα και Πάθος».

Επιστροφή μεγατόνων στον ANT1

Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά, το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει ήδη τη νέα του σειρά η οποία θα κάνει την εμφάνισή της στους δέκτες μας μετά τα Χριστούγεννα. Πρωταγωνίστρια αυτής, ένα γνώριμο στους τηλεθεατές πρόσωπο που έγινε ιδιαιτέρως γνωστό και αγαπητό μέσα από τον ρόλο του στο «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ο λόγος για την τηλεοπτική Πέγκυ Καρρά -κατά κόσμον Μαρία Λεκάκη- της οποίας η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση ήταν ξανά στον ΑΝΤ1 και τη σειρά «Ταμάμ».
Τώρα αναμένεται να συνεργαστεί με τον ίδιο σκηνοθέτη, Πιέρρο Ανδρακάκο στη νέα σειρά του καναλιού που πραγματεύεται την ιστορία μιας πολύ πλούσιας γυναίκας την οποία ο σύζυγός της εγκαταλείπει κλέβοντας της όλη της την περιουσία!

«Έτσι, η ηρωίδα αναγκάζεται να μετακομίσει σε μία φτωχή συνοικία και να εργαστεί για πρώτη φορά στη ζωή της δίπλα σε έναν ιχθυέμπορα που παρά τις διαφορές τους μέσα από πολλές ανατροπές και κωμικές καταστάσεις θα καταλάβει ότι η ευτυχία δεν κρύβεται στα λεφτά. Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς έρχεται από τη Χιλή αλλά έχει διασκευαστεί με επιτυχία σε πολλές χώρες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής, ο συμπρωταγωνιστής της Λεκάκη -ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του ιχθυέμπορα- δεν έχει βρεθεί, ωστόσο στον ΑΝΤ1 είναι βέβαιοι πως το νέο αυτό σενάριο θα ενθουσιάσει τους τηλεθεατές!

dailymedia.gr