«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Νίκος Αντωνιάδης, ο άνθρωπος που με τη φωνή του ανατρίχιασε η Ελλάδα

Μετέδιδε μαζί με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, από τη συχνότητα της ΕΡΤ, τον τελικό των 100 μέτρων στη Βαρκελώνη όπου η Βούλα Πατουλίδου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Νίκος Αντωνιάδης, ο άνθρωπος που με τη φωνή του ανατρίχιασε η Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Αντωνιάδης, ο άνθρωπος που με τη φωνή του, ανατρίχιασε κάποτε ολόκληρη η χώρα καθώς μετέδιδε μαζί με τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, από τη συχνότητα της ΕΡΤ, τον τελικό των 100 μέτρων στη Βαρκελώνη όπου η Βούλα Πατουλίδου είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

O Νίκος Αντωνιάδης εργάστηκε για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ αλλά και στο ΦΩΣ. Άφησε την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό νοσοκομείο χτυπημένος από την επάρατη νόσο, σε ηλικία 66 ετών.

Η φοβερή περιγραφή του στο βίντεο που ακολουθεί:

Λίγη ώρα μετά την θλιβερή είδηση, ο δημοσιογράφος Παύλος Γερακάρης έγραψε στα social media για τον Νίκο Αντωνιάδη:

«"Έφυγε" ο Νίκος Αντωνιάδης, ο αγαπημένος φίλος και συνάδελφος, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την αθλητική δημοσιογραφία. Άφησε την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό νοσοκομείο χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Ο Νικόλας, κορυφαίος αθλητικός δημοσιογράφος, διακρινόταν για το ήθος, την εργατικότητα και το χιούμορ του... Θα μας λείψεις! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ!».

Επίσης, ο Γιάννης Φιλέρης έγραψε:

«Άνθρωπος γλυκός. Οι διαδρομές από το ΦΩΣ στον Ελεύθερο Τύπο στο θρυλικό LN αξέχαστες. Όπως και τα ιστορικά "αίσχος" που αναφωνούσε εν μέσω ... βοής στο Γραφείο. Καλό ταξίδι Νίκο Αντωνιάδη. Νόκο μου όπως σε φωνάζαμε όλοι. Η Βούλα Πατουλίδου ήταν πράγματι πρώτη... στη Βαρκελώνη».