Τα κανάλια που θα μεταδώσουν τον τελικό του Λιμπερταδόρες, Μπόκα-Ρίβερ

Παρά το τεράστιο ενδιαφέρον ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ δεν έχει βρει ακόμη τηλεοπτική στέγη στην Ελλάδα.

Τα κανάλια που θα μεταδώσουν τον τελικό του Λιμπερταδόρες,  Μπόκα-Ρίβερ

Οι ημερομηνίες και οι ώρες διεξαγωγής των δυο τελικών του Κόπα Λιμπερταδόρες έγιναν γνωστές μόλις την περασμένη Δευτέρα, ύστερα από συνεννοήσεις των δυο αντιπάλων με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπια.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (10/11) στο «Μπομπονέρα» στις 22:00 ώρα Ελλάδας και η ρεβάνς το Σάββατο, 24/11 την ίδια ώρα στο γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ, «Μονουμεντάλ».

Κι ενώ οι αγώνες ορίστηκαν, άγνωστο παραμένει αν θα μεταδοθούν στη χώρα μας. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές κανένα ελληνικό κανάλι- συνδρομητικό ή ελεύθερο δεν έχει ανακοινώσει ότι πήρε τα δικαιώματα μετάδοσης.

Φυσικά κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ακόμη και τη μέρα του πρώτου αγώνα αλλά το ανησυχητικό είναι ότι δεν παρατηρείται κάποια κινητικότητα στα ελληνικά κανάλια. Ίσως είναι το υψηλό κόστος που αποτρέπει την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Ό,τι και να συμβαίνει, οι επόμενες 48 ώρες θα κρίνουν πολλά.

Στο εξωτερικό πάντως το μεγάλο ματς θα μεταδοθεί από τα εξής κανάλια...