ΕΡΤ: Μια φορά έδειξε Ολυμπιακό και... εκτοξεύθηκε - Πότε δείχνει ξανά

Δείτε τι τηλεθέαση έκανε το ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης

ΕΡΤ: Μια φορά έδειξε Ολυμπιακό και... εκτοξεύθηκε - Πότε δείχνει ξανά

Κάθε λόγο να πανηγυρίζει έχει η ΕΡΤ καθώς η τηλεθέαση του αγώνα Άρης - Ολυμπιακός ήταν ιδιαίτερα υψηλή. Συγκεκριμένα, παρακολούθησαν 2.172.873 τηλεθεατές για τουλάχιστον ένα λεπτό.

Το παιχνίδι σημείωσε μέσο τηλεμερίδιο 28,3%, το οποίο έφτασε μέχρι και το 35,6%, ενώ σημείωσε ποσοστό 38,2% στους άνδρες ηλικίας 25-44. Το σύνολο της ημέρας η ΕΡΤ1 σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 10,4%.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι ίδιοι αγώνες μεταδόθηκαν σε υψηλή ευκρίνεια μέσα από την δοκιμαστική «επίσημη πρώτη» του αθλητικού καναλιού της ΕΡΤ, το οποίο εξέπεμψε μέσα από τη συχνότητα του EPT HD, υπό το λογότυπo ΕΡΤ Sports HD.

Είναι ευνόητο ότι στην προαναφερόμενη τηλεθέαση δεν συνυπολογίζεται και αυτή του καναλιού υψηλής ευκρίνειας. Για τον σκοπό αυτό έχουν αρχίσει οι απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου το αθλητικό κανάλι να συμπεριληφθεί στους πίνακες τηλεθέασης, ώστε να υπάρχει η αποτύπωση της συνολικής απήχησης του αθλητικού περιεχομένου της ΕΡΤ στους τηλεθεατές.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η ΕΡΤ μετέδωσε φέτος αγώνα του Ολυμπιακό. Το επόμενο ματς που θα δείξει η ΕΡΤ με τη συμμετοχή και των «ερυθρόλευκων» είναι προγραμματισμένο το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, στις 19:00 και είναι το ματς Ατρόμητος - Ολυμπιακός.