Νέα αθλητική εκπομπή από την ΕΡΤ - Η όμορφη Έλενα και οι παρουσιαστές

Η εκπομπή με τίτλο «Sportify» θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Νέα αθλητική εκπομπή από την ΕΡΤ - Η όμορφη Έλενα και οι παρουσιαστές

Νέα αθλητική εκπομπή ξεκινά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Η εκπομπή με τίτλο «Sportify» θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 19:15 το απόγευμα.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Παρουσιαστές θα είναι η Έλενα Μπουζαλά και ο Γιάννης Ράνιος. Μαζί τους στο στούντιο και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μανουηλίδης, ο οποίος θα παρουσιάζει on line ενημέρωση για τα αθλητικά γεγονότα της ημέρας.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει τα εξής:

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:15, κάνει έναρξη στην ΕΡΤ1 η νέα αθλητική εκπομπή «Sportify» με την Έλενα Μπουζαλά και τον Γιάννη Ράνιο, η οποία θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

Μαζί τους στο στούντιο και ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μανουηλίδης, ο οποίος θα παρουσιάζει on line ενημέρωση για τα αθλητικά γεγονότα της ημέρας, ενώ ρεπορτάζ και συνεντεύξεις θα παρουσιάζονται από όλους τους δημοσιογράφους της Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Πρόκειται για ένα νέο αθλητικό μαγκαζίνο με καλεσμένους από το χώρο του αθλητισμού, ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις και ειδήσεις από τη διεθνή αθλητική επικαιρότητα.

Παράλληλα, στη νέα εκπομπή θα αξιοποιείται το πλούσιο αθλητικό υλικό της ΕΡΤ.