Δημοσιογράφος έκανε αγωγή στον Δ. Γιαννακόπουλο

Πριν από λίγες μέρες ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «ξέσπασε» μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, προκαλώντας γενικευμένη απορία, καθώς ουδείς φαινόταν να γνωρίζει σε ποιον αναφέρεται το συγκεκριμένο story του.

Δημοσιογράφος έκανε αγωγή στον Δ. Γιαννακόπουλο

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν αφορούσε κάποια διαμάχη με επίκεντρο τον Παναθηναϊκό και κυρίως τα διοικητικά δρώμενα, ωστόσο η αλήθεια ήταν διαφορετική.

Το dailymedia έψαξε και αποκαλύπτει ποιο είναι το… παρασκήνιο της υπόθεσης: σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Γκαραγκάνης που καλύπτει το ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού κατέθεσε αγωγή προσωπικά κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ζητώντας του το ποσό των 100.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση «μέσω» αναρτήσεων στο instagram.

Μια είδηση που έχει προκαλέσει το σχετικό σούσουρο διότι είναι ιστορικά σπάνιες οι φορές που δημοσιογράφος καταθέτει αγωγή κατά προέδρου ομάδας, μάλλον το… αντίθετο είναι σύνηθες φαινόμενο.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι η υποδοχή της αγωγής προκάλεσε το ξέσπασμα του Γιαννακόπουλου μέσω του δημοφιλούς λογαριασμού του στο instagram, που αριθμεί πλέον περισσότερους από 142.000 followers.

Μένει να φανεί, από δω και πέρα, ποια θα είναι η συνέχεια της υπόθεσης στα δικαστήρια, αλλά και στα… social media.

Πηγή: Dailymedia