Μεταγραφές στο Open-Ο διαιτητής που δεν ήθελε ο Ολυμπιακός και ο πρώην της ΑΕΚ, του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ

Τα δυο νέα ονόματα που συμπληρώνουν το παζλ της Κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής που ετοιμάζει το κανάλι. 

Μεταγραφές στο Open-Ο διαιτητής που δεν ήθελε ο Ολυμπιακός και ο πρώην της ΑΕΚ, του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της Κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής που ετοιμάζει το Open TV.

Ο «ντελάλης», στο σημερινό ΦΩΣ και συγκεκριμένα στη στήλη «Στα... μανταλάκια», ς αναφέρει ότι κλείνει το… πάνελ καθώς δίπλα στους Ντέμη Νικολαΐδη και Κώστα Νικολακόπουλο αναμένεται να βρεθεί ο Κώστας Κατσουράνης αλλά και ο Τάσος Κάκος, ο οποίος θα αναλάβει τον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων. Ο Κώστας Κατσουράνης είναι και τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής ενώ ο Τάσος Κάκος συνεργάστηκε με τον ΠΑΟΚ ενώ είναι γνωστό ότι ως διαιτητή, δεν τον ήθελε ο Ολυμπιακός.

Εκτός των προαναφερθέντων, σχόλια θα κάνουν επίσης δύο δημοσιογράφοι. Ο λόγος για τον Βασίλη Παπαθεοδώρου και τον Αλέξη Σπυρόπουλο ενώ στην παρουσίαση θα είναι ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη.

Χθες το Open ανακοίνωσε ότι το κεντρικό δελτίο θα παρουσιάζει η Έλλη Στάη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Έλλη Στάη έρχεται στο OPEN. Από τις 24 Οκτωβρίου θα παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ και αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN.

Με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμά της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση και φυσικά με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.

Η Έλλη Στάη δε χρειάζεται συστάσεις… Στη νέα εποχή του OPEN, η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ασυμβίβαστη ενημέρωση».