Ο δρόμος του Ντέμη Νικολαΐδη προς το Open TV και οι κολλητοί

Η πρόταση που του έγινε και οι δυο καλοί φίλοι του που τον θέλουν στο κανάλι

Ο δρόμος του Ντέμη Νικολαΐδη προς το Open TV και οι κολλητοί

Σύμφωνα με της χθεσινή ανακοίνωση, το… opening του Open TV θα γίνει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου. Μάλιστα ανακοινώθηκαν και οι παρουσιαστές των καθημερινών εκπομπών.

Φυσικά εκκρεμότητες υπάρχουν ακόμα στο κανάλι και πολλές. Μια από αυτές είναι οι σχολιαστές που θέλουν στο κανάλι για την Κυριακάτικη αθλητική εκπομπή.

Όπως αναφέρει σήμερα στο ΦΩΣ, στη στήλη «Στα... μανταλάκια», ο«ντελάλης», ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το πρόσωπο έκπληξη στο Open TV.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχθεί πρόταση για να έχει ρόλο σχολιαστή στην Κυριακάτικη αθλητική εκπομπή που ετοιμάζει ο σταθμό όταν και εφόσον ξεκινήσει το πρόγραμμά του.

Τον δρόμο του πρώην ποδοσφαιριστή αλλά και προέδρου της ΑΕΚ προς το Open TV «στρώνουν»« δύο πολύ καλοί φίλοι του. Ο λόγος για τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Γιώργο Κοσμά. Με τον πρώτο άλλωστε έκαναν μαζί ραδιοφωνική εκπομπή υπό τη διεύθυνση του Δεύτερου με τον οποία μάλιστα γνωρίζονται πολλά χρόνια. Από τότε που ο Νικολαΐδης έπαιζε στην ΑΕΚ και ο Κοσμάς κάλυπτε το ρεπορτάζ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Open αναζητούν και από τον Ολυμπιακό αλλά και από τον Παναθηναϊκό ανάλογες περιπτώσεις.