Παραιτήθηκε διευθυντής αθλητικής εφημερίδας – Τρεις οι αντικαταστάτες του

«Επειδή δεν μπορώ να ρισκάρω ούτε την υγεία μου ούτε την οικογενειακή μου γαλήνη όφειλα να πάρω τις αποφάσεις μου», αναφέρει στην επιστολή παραίτησης

Παραιτήθηκε διευθυντής αθλητικής εφημερίδας – Τρεις οι αντικαταστάτες του

Την παραίτησή του από τη διεύθυνση της εφημερίδας «Live Sport», υπέβαλε ο Βασίλης Βέργης. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε την διευθυντική ομάδα που αναλαμβάνει και πρόκειται για τους Π. Αντωνόπουλο, Γ. Κουτσογιαννέλλη, Μ. Τιγκίρη.

Ο Βασίλης Βέργης ενημέρωσε με επιστολή του τους εργαζόμενους για τους λόγους της αποχώρησης, οι οποίοι είναι προσωπικοί. Συγκεκριμένα επιλέγει την οικογενειακή του γαλήνη καθώς βίωνε δύσκολο ωράριο, έχοντας και πρωινή εκπομπή στον Σπορ FM.

Πάντως δεν αποχωρεί από την εφημερίδα της οποίας παραμείνει αρθρογράφος

Αναλυτικά η επιστολή του Βασίλη Βεργή:

«Αγαπητοί συνάδελφοι-φίλοι

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από σήμερα δεν θα είμαι πλέον στη διεύθυνση της LIVE SPORT. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ από τον περασμένο Μάρτιο που ξεκίνησε αυτή η νέα προσπάθεια και νομίζω ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη αθλητική εφημερίδα που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Μια εφημερίδα ζωντανή, με ρεπορτάζ και άποψη, η οποία δεν φοβάται να πει-να γράψει αυτό που πιστεύει (και μπορεί να τεκμηριώσει) δίχως να την απασχολεί ποιον-ποιους θα «ενοχλήσει».

Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω, ΟΛΟΥΣ, μέσα από την ψυχή μου για τον επαγγελματισμό σας.

Ο λόγος της αποχώρησής μου από τη διεύθυνση έχει να κάνει με την τεράστια κόπωση η οποία μου «έδειξε» ότι δεν είμαι πλέον νεαρός για να δουλεύω από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα σε καθημερινή βάση. Και επειδή δεν μπορώ να ρισκάρω ούτε την υγεία μου ούτε την οικογενειακή μου γαλήνη όφειλα να πάρω τις αποφάσεις μου.

Φυσικά θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι στη LIVE SPORT, όπως συνέβαινε από τον Απρίλιο του 2013 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018, ως ρεπόρτερ-αρθρογράφος, θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο δημοσιογραφικό εαυτό μου για την εφημερίδα μας. Το ίδιο θα ήθελα να ζητήσω από όλους. Να στηρίξετε, όπως κάνατε και με εμένα, την υπάρχουσα διευθυντική ομάδα (Π. Αντωνόπουλος, Γ. Κουτσογιαννέλλης, Μ. Τιγκίρης) στην οποία ο κ. Γιάννης Φιλιππάκης ανέθεσε την ευθύνη για τη συνέχεια της εφημερίδας. Κάτι το οποίο με χαροποιεί πάρα πολύ.

Θέλω να ξέρετε ότι είμαι ευγνώμων στον κ. Φιλιππάκη όχι μόνο επειδή με τίμησε με την εμπιστοσύνη του αυτούς τους 7,5 μήνες, αλλά και γιατί μου πρόσφερε τη δυνατότητα να εργαστώ, σε διευθυντικό επίπεδο, σε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Κάτι που θα συνεχίσω να απολαμβάνω και ως ρεπόρτερ-αρθρογράφος της LIVE SPORT.

Σας ευχαριστώ για όλα.

Βασίλης Βέργης».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας