Η ΠΑΕ ΑΕΚ απέκλεισε τον Sport fm από την «OPAP Arena»

Ενοχλημένη από τα σχόλια του ραδιοφωνικού σταθμού Sport fm η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» αποφάσισε να θέσει εκτός γηπέδου τους δημοσιογράφους του ραδιοφώνου και της ιστοσελίδας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απέκλεισε τον Sport fm από την «OPAP Arena»

Σε μια απολύτως απαράδεκτη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, που αποφάσισε να αποκλείσει από την «ΟPAP Arena» τον ραδιοφωνικό σταθμό sport fm, αλλά και την ιστοσελίδα του σταθμού sport fm.gr.

Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ το συγκεκριμένο Μέσο και οι άνθρωποι που εργάζονται σ' αυτό δε θα μπορούν να παρίστανται στα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης, καθώς «δεν συντρέχουν αυτή την περίοδο οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την δυνατότητα ραδιοφωνικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων μας από τον συγκεκριμένο σταθμό, όπως επίσης και της παρουσίας διαπιστευμένων δημοσιογράφων από την ιστοσελίδα sport-fm.gr».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει στείλει επιστολή στην διεύθυνση του bwinΣπορfm 94,6.

Γνωστοποιούμε βασικά πως αποφασίσαμε ότι δεν συντρέχουν αυτή την περίοδο οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την δυνατότητα ραδιοφωνικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων μας από τον συγκεκριμένο σταθμό, όπως επίσης και της παρουσίας διαπιστευμένων δημοσιογράφων από την ιστοσελίδα sport-fm.gr.

Θεωρούμε πως υπάρχει ζήτημα στην καλύτερη ειρωνικής, συχνά επιθετικής κι ενίοτε προσβλητικής κι αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς απέναντι στην ΑΕΚ.

Τονίζουμε πως δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα παράπονα του κόσμου μας που εκφράζονται μαζικά και με ποικίλους τρόπους, για την στάση των συγκεκριμένων Μέσων απέναντι στην ΑΕΚ. Παράπονα που φυσικά συμμεριζόμαστε απόλυτα.

Γίνεται δε ιδιαίτερη μνεία και στην περίπτωση της αντιμετώπισης της πρόσφατης ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επίσης θεωρεί πως δυστυχώς de facto η απόφαση αυτή είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών αυτή την περίοδο.

Τέλος να σας τονίσουμε πως θεωρούμε πως δεν έχουμε καμιά απολύτως ευθύνη για την δημιουργία αυτού του κλίματος, το ζήτημα υπήρξε μονόπλευρο και είμαστε πλέον αναγκασμένοι να το διαχειριστούμε. Επαναλαμβάνουμε θεωρούμε πως είναι προς όφελος και για την προστασία και των δύο πλευρών».