Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής του αθλητικού του ΣΚΑΪ

Ο δημοσιογράφος που πήρε μαζί του στο Φάληρο ο Νίκος Στραβελάκης

Αυτός είναι ο νέος επικεφαλής του αθλητικού του ΣΚΑΪ

Από το REAL FM θα συνεργάζονται πλέον στο ΣΚΑΪ και δη στον ΣΚΑΪ24, το νέο ενημερωτικό κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου όπως αναφέρει σήμερα στη στήλη «Στα... μανταλάκια», στο ΦΩΣ, «ο ντελάλης».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Περπερίδης αναλαμβάνει προϊστάμενος στο αθλητικό του ΣΚΑΪ. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκου Στραβελάκη καθώς συνεργάστηκαν μαζί στον REAL FM για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι θα αποχωρήσει άμεσα από τον REAL FM.

Όσον αφορά τον ΣΚΑΙ 24 καταβάλλονται προσπάθειες να λειτουργήσει το ταχύτερο δυνατό. Το εγχείρημα της δημιουργίας του θα αναλάβει από την 1η Σεπτεμβρίου ο Νίκος Στραβελάκης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού που έχει από τους Γιάννη Αλαφούζο, τη διευθύνουσα σύμβουλο Εύη Κουτσαυτάκη και τον διευθυντή Ενημέρωσης Νίκο Φιλιππίδη. Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι το νέο εγχείρημα δεν πρόκειται να έχει υλοποιηθεί πριν από τον Ιανουάριο του 2019 αν και προς στιγμή . είναι ασαφές πότε έχει προγραμματιστεί να είναι στον αέρα το νέο κανάλι του ομίλου.

Πέρα από τον Παναγιώτη Περπερίδη δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες ακόμα κινήσεις στο αθλητικό τμήμα και ίσως αυτές να αφορούν εργαζόμενους στον REAL FM αν και σε αυτόν δεν έχουν μείνει αρκετοί αθλητικοί συντάκτες.

Η στελέχωση γενικότερα του δημοσιογραφικού δυναμικού θα συνεχιστεί καθώς ο Νίκος Στραβελάκης και τα υπόλοιπα στελέχη του σταθμού έχουν συνεχείς επαφές για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους, ουσιαστικά θα εργάζονται τόσο στον ΣΚΑΪ όσο και στον ΣΚΑΪ 24 όταν αυτός βγει στον αέρα, ενώ κάποιοι από αυτούς θα απασχοληθούν και στο ραδιόφωνο.