Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.     

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου

«ΘΡΥΛΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ», είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

Διαβάστε επίσης στο ΦΩΣ

ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΦΕΣ ΣΤΟ ΨΥΧΩΜΕΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (76-70)

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Ολυμπιακός με την πέμπτη σερί νίκη του. Σημεία αναφοράς η παρουσία του Φαλ στη ρακέτα, η τρομερή προσωπική άμυνα και ο απόλυτος έλεγχος στα ριμπάουντ.

Οι γηπεδούχοι συνεχόμενο προβάδισμα στο σκορ, προηγήθηκαν με +16 (59-43) στο 28', αλλά στη συνέχεια πήγε να τους κάνει τη... ζημιά ο Μπράιαν μειώνοντας σε 62-58 στο 32’. Μόλις τον περιόρισαν, ο Βεζένκοφ ανέλαβε δράση στην επίθεση, έβαλε μεγάλα και κρίσιμα σουτ (23 πόντοι, 4/8 τρίποντα) και έσπρωξε την ομάδα του στο τέλος στη νίκη.

Σπουδαία η εικόνα του Μιχάλη Λούντζη (13 πόντοι, 3/3 τρίποντα) που κάλυψε στην περιφέρεια την απουσία του Κώστα Σλούκα, ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 12-7 της Βουλιαγμένης και αντιμετωπίζει σήμερα (19.00) τον Παναθηναϊκό (6-5 τον Εθνικό) στον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας στους άνδρες. Στις γυναίκες οι πρωταθλήτριες Ευρώπης νίκησαν 17-7 τον Άλιμο και παίζουν στον τελικό σήμερα (17.00) με τη Βουλιαγμένη (13-5 τον Εθνικό).

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ…

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μπασκόνια με 95-90 στην Ισπανία γνωρίζοντας τη 15η ήττα του στην Ευρωλίγκα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

NIKOΣ ΓΙΟΥΤΣΟΣ: «ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ»

Ο θρυλικός άσος, που ήταν πρωταγωνιστής στη μεγαλύτερη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα (0-4), μιλάει για το αυριανό καθοριστικό ντέρμπι.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΜΗΣ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΑΣΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Οι σταθερές των ΕΜΒΙΛΑ και ΙΝ-ΜΠΟΜ, η αποστολή των ΡΟΝΤΙΝΕΪ και ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ και το «μπρα ντε φερ» ΜΑΣΟΥΡΑ - ΚΑΝΟΣ για μία θέση.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση