Aυτό το κανάλι θα δείξει το Σαββατοκύριακο τους αγώνες των αντιπάλων Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Τους αγώνες που θα δώσουν η Μίλαν και ο Άγιαξ στα πρωταθλήματά τους το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου θα δείξει η Nova.

Aυτό το κανάλι θα δείξει το Σαββατοκύριακο τους αγώνες των αντιπάλων Ολυμπιακού και ΑΕΚ

H Μίλαν, αντίπαλος του Ολυμπιακού τους ομίλους του Europa League αντιμετωπίζει την Κάλιαρι για το ιταλικό πρωτάθλημα ενώ ο Άγιαξ αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League παίζει με την Γκρόνιγκεν για το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες: Ίντερ – Πάρμα, Νάπολι – Φιορεντίνα, Φροζινόνε – Σαμπντόρια, Ρόμα – Κιέβο Βερόνα, Γιουβέντους – Σασουόλο, Τζένοα – Μπολόνια, Ουντινέζε – Τορίνο, Έμπολι – Λάτσιο και ΣΠΑΛ – Αταλάντα για την 4η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Serie A TIM.

Ακόμη, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις αναμετρήσεις: Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν, Καέν – Λιόν, Τουλούζ – Μονακό και Μαρσέιγ – Γκινγκάμπ για την 5η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος της Ligue 1 Conforama.

Επίσης, θα δουν τα παιχνίδια Ντεν Χάαγκ – Αϊντχόφεν και Άλκμααρ - Φέγενορντ για την 5η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Μπέρμιγχαμ – Γουέστ Μπρόμιτς, Σουόνσι – Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπλάκμπερν – Άστον Βίλα για την 7η αγωνιστική της EFL Championship Αγγλίας αλλά και τα παιχνίδια Ραπίντ Βιέννης – Αούστρια Βιέννης και Νόρκεπινγκ – ΑΪΚ Στοκχόλμης για τα πρωταθλήματα Austrian Football Bundesliga (7η αγωνιστική) και Allsvenskan Premier Division Σουηδίας (21η αγωνιστική) αντίστοιχα.