Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα, Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας - Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.    

Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου

«ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ», είναι ο τίτλος στο «ΦΩΣ»

Παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να γίνει ο Ρόντινεϊ

Γύρισε την πλάτη σε Γκρέμιο, Ρίβερ Πλέιτ, MLS και στα πετροδόλαρα της Αραβίας
Συμβόλαιο 2,5 ετών προσέφεραν οι Πειραιώτες με ετήσιες αποδοχές που υπερβαίνουν το εκατομμύριο. Καθοριστικό ρόλο για την «προφορική συμφωνία», που κάνουν λόγο οι Βραζιλιάνοι, έπαιξε και ο... ΡΑΦΙΝΙΑ! Επιμένουν οι Βέλγοι για ΚΑΪΛ ΛΑΡΙΝ. Από μέρα σε μέρα ξεκαθαρίζει του ΜΑΝΤΣΙΝΙ. Η ιδέα για ΝΤΟΥΜΠΙΑ της Ανζέ στα αριστερά και η αναμονή για ΜΑΡΣΕΛΟ. Το πρωί (10.00) πετάει η αποστολή για Ισπανία, όπου θα παραμείνει δέκα μέρες.

Διαβάστε επίσης στο ΦΩΣ:

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ… ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Προμηθέα στην Πάτρα (72-100) παίζοντας ολοκληρωτικό μπάσκετ με 17/30 τρίποντα (56%) και 33 ασίστ * Ανήμποροι να αντιδράσουν οι Αχαιοί, που είχαν 21 λάθη * «Καυτός» ο ΜΑΚ ΚΙΣΙΚ με 22 πόντους * Άξιοι συμπαραστάτες του οι ΒΕΖΕΝΚΟΦ (22 π.), ΟΥΟΚΑΠ (13 ασ.)

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού κέρδισε και στον πέμπτο αγώνα της στο Νόβι Σαντ της Σερβίας, αυτήν τη φορά 3-1 τη Ραντνίτσκι Μπέοτσιν, και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στην Περιφέρεια C του Εurope Trophy Cup

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!
Ψυχωμένη η Εθνική Γυναικών κέρδισε στη Ρόδο 72-65 τη Μεγάλη Βρετανία και δεν χάνει την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ * Φασούλα, Σπανού, Σταμάτη και Παυλοπούλου οι κορυφαίες της ελληνικής ομάδας

ΟΠΛΟ Η ΑΜΥΝΑ
Η ισοπαλία στην Πάτρα (0-0) κράτησε στην κορυφή την Παναχαϊκή, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα * Τα Χανιά υποχρέωσαν την Καλαμάτα στην πρώτη της ήττα (1-0) * Σεφτέ στις νίκες το Αιγάλεω με διπλό κόντρα στον Ηρόδοτο (0-1) * Ξέσπασε η Νίκη Βόλου στον βορρά (3-0 τον Απόλλωνα Πόντου)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ!

Γίνετε συνδρομητές στην Έντυπη Ηλεκτρονική Έκδοση!