Οι μεταγραφές στο Action 24 με το βλέμμα στραμμένο στην 7η άδεια λειτουργίας

Ως γνωστόν η 7η άδεια λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού γενικού περιεχομένου πανελλήνιας εμβέλειας είναι αδιάθετη και παραμένει στο συρτάρι του ΕΣΡ. Όταν το δίδυμο Μπάκος – Καϋμενάκης με τη συνδρομή Έξαρχου εξαγόρασαν το Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη συνυπολόγισαν και αυτή την παράμετρο. 

Οι μεταγραφές στο Action 24 με το βλέμμα στραμμένο στην 7η άδεια λειτουργίας

Το πρόγραμμα του σταθμού υπό τη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Γιάννη Σαραντάκου ετοιμάζει δυναμική επανεκκίνηση μέσα στο Νοέμβρη από τα Στούντιο Alfa στα Μελίσσια όπου αυτή την περίοδο ολοκληρώνεται η μετεγκατάσταση του σταθμού. Διευθυντής ειδήσεων θα είναι ο προερχόμενος από το Mega Στράτος Μπαλής.

Ήδη στο δυναμικό του σταθμού εντάχθηκαν ο προερχόμενος από τον ΣΚΑΪ Νίκος Υποφάντης που αναλαμβάνει πρωινή ενημερωτική εκπομπή, η Ιωάννα Βάσσου από το Star που θα εκφωνεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και ο Βασίλης Τσεκούρας από το Open ο οποίος ανέλαβε το κεντρικό δελτίο. Στον σταθμό στις ενημερωτικές του εκπομπές συνεχίζουν οι Γιώργος Πιέρρος, Δημήτρης Τάκης, Ελένη Καλογεροπούλου και Αθηναϊδα Νέγκα ενώ μέσω του Action επιστρέφει στη μικρή οθόνη με εκπομπή το Σαββατοκύριακο η Ανθή Σαλαγκούδη. Προσεχώς το πρόγραμμα θα ενισχυθεί με ξένες σειρές, ταινίες αλλά και άλλες ενημερωτικές εκπομπές.